StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

56-річна Ніколь Кідман показала "залізне" і мускулисте тіло

20 березня 2024, 14:32оновлено 20 березня, 15:25
Голлівудська актриса здивувала шикарним тілом і сміливими образами.
Ніколь Кідман у прекрасній формі
Ніколь Кідман у прекрасній формі / Колаж Главред, фото Instagram/nicolekidman

Оскароносна австрало-американська актриса Ніколь Кідман знялася для обкладинки Elle.

56-річна акторка з'явилася у квітневому випуску журналу і продемонструвала пікантний образ, позуючи перед камерою в кількох вишуканих вбраннях, зокрема й у обтислому комплекті чорної спідньої білизни.

На кількох кадрах Кідман можна було побачити в поєднаному бюстгальтері і трусах від Dolce & Gabbana, який поєднувався з підв'язкою, рукавичками і колготками до стегна.

відео дня

Хто така Ніколь Кідман

Ніколь Кідман - австралійська та американська акторка, співачка, продюсерка і посол доброї волі ЮНІСЕФ. За даними Вікіпедії, лауреатка премії "Оскар" 2003 року за роль Вірджинії Вулф у фільмі "Годинник" (перша акторка з Австралії, яка отримала цю нагороду в номінації "Найкраща жіноча роль"). Володарка іменної зірки на Голлівудській "Алеї слави".

Фото актриси можна подивитися тут

Відвертий образ продемонстрував підтягнуте тіло зірки "Мулен Руж" і був зроблений ще більш яскравим за допомогою зачесаного назад волосся і темного макіяжу очей.

За інформацією Page Six, Кідман також одягла комбінезон без бретелей Saint Laurent і червону сукню Balenciaga з одним плечем, яка виставляла напоказ її м'язи.

Нагадаємо, раніше Ніколь Кідман розкрила секрет успішного шлюбу з Кітом Урбаном. Володарка іменної зірки на голлівудській Алеї слави поставила перед своїм обранцем цікаве правило.

Раніше також актриса Ніколь Кідман здивувала своїх шанувальників сміливим образом, який вона втілила для зйомки в журналі Perfect. Артистка, яка грає на екранах ролі витончених і витончених леді, практично ангелів із сяючими очима, цього разу вирішила приміряти вигляд поганого дівчиська.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти