StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

18-річна донька Моніки Беллуччі показала глибоке "дорогоцінне" декольте

26 вересня 2022, 02:31
Гаряча брюнетка з млосним поглядом, Діва Кассель скоро затьмарить більш іменитих конкуренток.
Діва Кассель
Діва Кассель показала глибоке декольте, прикрашене кольє від Cartier / instagram.com/d.casseluxxi

Франко-італійська модель, старша донька акторів Моніки Беллуччі і Венсана Касселя, Діва Кассель у свої 18 років стала новою музою елітного бренду ювелірних виробів Cartier.

Такий значимий виток в кар'єрі молодої красуні привернув увагу преси. Bilan Luxe, елітний глянцевий журнал про розкіш і стиль життя, в якому величезний акцент робиться на дорогоцінні прикраси, запросив Діву стати обличчям обкладинки першого осіннього випуску.

Кассель-молодша показала себе в кращих традиціях італійського шику - з легким макіяжем, млосним поглядом, у вільній білій сорочці, перетягнутій шовковим корсетом, і масивним кольє, яке прикрасило спокусливу улоговинку в вирізі, модель могла б з легкістю затьмарити свою імениту матір.

відео дня

І хоч ця обкладинка - далеко не перші кроки 18-річної Діви на шляху до запаморочливої модельної кар'єри, яка її безсумнівно чекає, ця обкладинка і контракт з Картьє - значне досягнення навіть для професіоналів більш високого рівня.

Раніше українська акторка Анна Кошмал в образі лісової феї в білосніжній міні-сукні з квіткових пелюсток похвалилася бездоганними формами.

Також зірка Playboy Даша Астаф'єва в колготках в сіточку і на високих підборах встала на карачки, щоб показати, як "правильно зустрічати коханого".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти