Від пацанки до панянки 4 сезон дивитися онлайн 7 випуск 30-03-2020

30 березня 2020, 18:55оновлено 13 квітня 2020, 20:36
Новий 7 випуск Від пацанки до панянки-2020 вийшов 30 березня. Що показали в 7 випуску Від пацанки до панянки 4 сезон в школі Леді - читай на Главреді.
Від пацанки до панянки 4 сезон 7 випуск 30-03-2020 дивитися онлайн
Від пацанки до панянки 4 сезон 7 випуск 30-03-2020 дивитися онлайн / Новий Канал

Новий сезон Від пацанки до панянки-2020 можна дивитись онлайн. Сьомий випуск Від пацанки до панянки-2020 вийшов 30 березня на Новому каналі о 19-00.

У сьомому випуску Від пацанки до панянки-2020 учасницям запропонували стави ведучими, а також їм довелося боротися зі своїми страхами.

Що було в седьмом випуск Від пацанки до панянки 4 сезон - читай на Главреді.

Новий тиждень Від пацанки до панянки 2020 почався не дуже. Дівчат розбудили серед ночі і попросили швидко зібратися. Владислава Роговенко була на 100 % впевнена: вони точно потраплять на дискотеку і відправляться у всі тяжкі! А можливо, викладачі змусили їх пройти магічний обряд вигнання злих духів?

читайте такожВід пацанки до панянки 4 сезон дивитися онлайн 9 випуск 13-04-2020Але не встигли учасниці доїхати до місця призначення, як несподівано, Віка Альохіна показала себе у всій красі, почавши провокувати охорону на бійку, безсовісно гнути на неї матом і агресивно плювати! Дівчата не могли просто так пробачати Боксерше її поведінку і викликали на розмову. Невже #загубленні збунтувалися проти Віки?

Але, коли розбірки закінчилися, вони виявили, що чорна відьма Ольга Волошина веде їх до своїх друзів – шаманів і чаклунів. Прихильниця нечистого вимазала особа дівчат кров'ю і завела мову.

"Вам треба позбутися страху, який сидить у ваших головах...", - сказала вона.

Таким своєрідним способом викладачі намагалися допомогти пацанкам побороти її страхи.У випробуванні кожна учасниця повинна була опустити руку в темний ящик і знайти там символ свого страху. Але зробили дівчата після цього наступний крок до боротьби зі страхами, які не дають їм спокійно жити?

Крім того, пацанкам несподівано запропонували стати ведучими своєї програми.

Наприклад, Віка #Боксерка Альохіна з Віталієм Козловським повинна вести програму, на якій потрібно представити лайфхаки. Пошити труси, разом із чоловіком. Так що, пацанці довелося вчити співака шити білизну.

"Раптом, не дай бог, ви коли-то збіднієте, і не буде у вас грошиків на трусики. Візьмете старі шкарпетки і сварганите собі нову білизну. Ви ж нам потім ще спасибі скажете за науку", - порадила співакові Альохіна.

Від пацанки до панянки 4 сезон 7 випуск дивитися онлайн 30-03-2020:

Всі випуски Від пацанки до панянки виходять по понеділках о 19-00 на новому Каналі. Також дивитися онлайн і читати опис випуском ви можете на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти