"Почалося різке погіршення": Куриленко зробила офіційну заяву

26 березня 2020, 15:13
Американська акторка українського походження Ольга Куриленко зробила дуже важливе повідомлення щодо коронавіруса.
Ольга Куриленко
Ольга Куриленко / instagram.com/olgakurylenkoofficial

Голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куріленко перехворіла коронавірусом і відбула ізоляцію будинку. Тепер многі в мережі виставляють претензії, що вона насправді нічим не хворіла, а просто пропіарилася.

Ольга Куриленко написала великий текст англійською і російською мовами у відповідь на звинувачення і опублікувала його в Instagram.

"Деякі запитують, навіщо я пишу про свою хворобу. Це дуже хороше питання, і я дам вам докладну відповідь. Коли у мене з'явилися перші симптоми і дуже скоро почалося різке погіршення, останнє про що я думала - це сидіти в соц мережі або повідомляти про це кому-небудь. В перші дні я лежала пластом з високою температурою і в основному спала, тому я не могла взагалі нормально функціонувати. Я навіть по телефону не могла розмовляти", - зізналася Ольга Куриленко.

відео дня

Вона звернулася до лікарів та після визначення симптомів, здала тест на коронавірус.

"Чекати результатів тесту довелося кілька днів, і коли мені зателефонував лікар і оголосив результат (коронавірус підтвердився), я вже була хвора кілька днів", - згадує Куриленко.

"Деякі друзі відразу сказали, що я повинна оголосити про це в соц мережі. Але я цього не зробила, бо не була впевнена, чи варто це робити. Я кілька днів сумнівалася. У підсумку після зважування всі за і проти, я всі таки вирішила, що треба про це писати, щоб якось допомогти людям знати, що вони не одні. І я вирішила поділитися своєю історією. Я просто намагаюся допомогти людям, щоб дати їм хоч якусь надію!", - сказала Ольга.

'Почалося різке погіршення': Куриленко зробила офіційну заяву

Раніше Ольга Куриленко оголосила, що йде на поправку - організм впорався з коронавирусной інфекцією.

До цього Ольга Куриленко розповіла, що в Лондоні лікарі не лікують коронавірус, а просто залишають людей на карантині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти