"Знищив свою кар'єру": Остапчук публічно осоромився на сцені

5 березня 2020, 16:21
Український телеведучий Володимир Остапчук, який недавно розлучився з дружиною, виступив на розігріві перед концертом у Києві, і зганьбився з невдалим номером.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук / Instagram

Володимир Остапчук, який в 2017 році був ведучим на Євробаченні-2017 в Україні, наговорив багато зайвого перед концертом групи Kazka про свою роботу, українських зірок та міжнародні заходи.

На концерті групи Kazka 4 березня у Палаці Спорту Володимир Остапчук розлютив українців недоречними жартами. Його виступ охарактеризували на офіційній сторінці Евробачення в Україні на Instagram.

У повідомленні, яке не було прямим цитуванням слів Остапчука, читайте також"Мистецтво поза політикою!": Jerry Heil підтримала Росію на Євробаченні 2020говориться, що він назвав Євробачення "конкурсом геїв, інвалідів та фріків".

відео дня

Крім того, він зачепив скандал з Jerry Heil, заявивши, що "Навіщо нам Соловей, якщо все одно переможуть Little Big?".

Не зміг Остапчук пройти повз українських зірок - він зазначив, що у переможниці нацвідбору на Євробачення-2019 MARUV "ні голосу, а є тільки ноги", а учасника від України на "Євробаченні-2018" MELOVIN назвав "термінатором з катарактою".

'Знищив свою кар'єру': Остапчук публічно осоромився на сцені

Українці були, м'яко кажучи, здивовані, та висловили свої сумніви в коментарях під постом.

"Знищив свою кар'єру одним ввечері. Вип'ємо за це", "Сумно це все, сумно...", "Тобто коли платили гроші за роботу ведучого "конкурсу геїв, інвалілів та фріків", то йому було норм, нічого не заважало) Ну-ну)", "А Остапчук самовпевнений, самозакоханий піон. Хто йому дає право ображати цих співаків? Досі не розумію, чому саме його розібрали ведучим Євробачення в Україні. У нас є багато талановитих ведучих, і з мізками. Таке враження, що він просто вкотре намагається привернути до себе увагу брудними методами. Чого тільки варті виставлення напоказ його розлучення і гризня з колишньою жінкою. І смішно і грішно", - пишуть в коментарях.

'Знищив свою кар'єру': Остапчук публічно осоромився на сцені
'Знищив свою кар'єру': Остапчук публічно осоромився на сцені

Раніше українська рок-група з Донбасу оголосила концерт в Москві і Пітері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти