"Намагаюся піти від самотності": Макс Барських зробив публічне визнання

28 лютого 2020, 15:58оновлено 29 лютого 2020, 09:12
Популярний співак Макс Барських, який тільки нещодавно випустив кліп з Аланом Бадоєвим, несподівано дав велике інтерв'ю.
Макс Барських
Макс Барських / Прес-служба

Співак Макс Барських дав відверте інтерв'ю каналу Ходять чутки і Раміні Есхакзай.

Блогер і телеведуча Раміна Есхакзай, чий YouTube-канал Ходять чутки набирає популярність, провела інтерв'ю з відомим співаком Максом Барських

Символічно, вони провели інтерв'ю в студії, в якій проходила репетиція його концертної програми. У перерві співак і телеведуча встигли записати велике годинне інтерв'ю, в якому Макс зізнався, що самотній, скромно порівнявши себе з парою легендарних зірок світового рівня.

"Аналізуючи різні інтерв'ю різних артистів: і сучасних, і минулих, і тих, хто помирав від передозу наркотиків, можна побачити, що це все нещасні люди, які опинилися в пастці слави. Чи не всі, але більшість. І ось я аналізував себе і думав: "Добре. Я хочу досягти успіху, і я взагалі йду по життю і роблю те, що я роблю - чому? Тому що я це люблю, або тому, що я намагаюся піти від самотності? Або я думаю, що, якщо я це отримаю або стану тим, ким я завжди хотів стати, я стану більш щасливим? Я сам собі відповідаю на це питання, що ні. Я не стану такою людиною. Щастя – це те, що народжується всередині нас. Це призма, через яку ми дивимося на світ", - додав артист.

Коли Раміна поцікавилась у нього, чи готовий Макс поїхати робити кар'єру в США, він заявив, що для нього це питання - кар'єра чи особисте життя.

"Головне слово — це особисте життя, тому що від нього все відштовхується. Чим більше ти стаєш відомим популярним, тим більше тебе може оточувати людей не зовсім щирих і чесних, тим більше людям щось від тебе потрібно, тим більше ти стаєш закритим в маленькій коробочці і стаєш максимально самотнім. І поринаєш в депресію", - оголосив секс-кумир школярок.

Барських нагадав, що в Лос-Анджелесі, наприклад, легко знайти і втратити все. Головне там - знайти правильну компанію.

"Це досить добрий і позитивний місто, все френдлі. Ти потрапляєш в атмосферу курорту. Там з понеділка по неділю щось відбувається: івенти, вечірки, тусовки. Одного разу подруга, яка, як мені здається, знає всіх в Лос-Анджелесі, запросила на вечірку. Прийшовши туди, я її побачив, підходжу і вона представляє мене своєму другові, що стоїть до мене спиною, він розгортається, дивлюся, а це Ашер!", -захоплюється співак.

Всі інтерв'ю можете подивитися на відео.

Макс Барських інтерв'ю ходять чутки випуск 70 27-02-2020:

Раніше американська співачка Леді Гага опублікувала свій новий кліп на пісню про любов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти