Тисячі фанатів збірної заспівали Гімн України – емоційне відео з фан-зони

4 липня 2021, 12:23
Попри прикру поразку збірної України в матчі проти Англії, мільйонна армія футбольних уболівальників захоплюється нашою збірною.
На Євро-2020 для української збірної створили особливу форму
Підтримка фанів для збірної України / facebook.com/andriy.pavelko

У суботу ввечері, 3 липня, десятки тисяч уболівальників зібралися на Спортивній площі в центрі Києві, аби підтримати національну збірну в першому для неї в історії чвертьфіналі чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

Попри прикру, але справедливу поразку (4:0), українці в усьому світі з першої і до останньої хвилини заряджали своїх героїв бадьорістю та енергією. Зокрема – емоційним виконанням національного гімну.

Шалена підтримка збірної України

Фан-зона № 1 розташовувалася на Спортивній площі в Києві. Тут встановили один з найбільших світлодіодних екранів Європи, розміром близько 4000 квадратних метрів. Вболівальники приходили заздалегідь, до старту матчу, щоб подивитися трансляцію матчу Чехія – Данія, а також зайняти найвигідніші місця.

відео дня

Згідно з підрахунками, тут зібралося близько 13 тисяч осіб, які емоційно виконали гімн України перед стартовим свистком арбітра.

Як пройшов матч Україна – Англія

  • Збірна України програла англійцям і вилетіла з Євро-2020. Супернику вдалося забити 4 м'ячі в наші ворота. Голами відзначилися Магуайр, Хендерсон, а Кейн оформив дубль.
  • Найкращим футболістом України в матчі з Англією став Євген Макаренко. Вийшовши на поле на 64 хвилині, він віддав 19 точних передач з 20 (95%).
  • Головний тренер української Андрій Шевченко пояснив, що Україні ще рано замахуватися брати такі гори, як збірна Англії. "Гора виявилася неприступною", – підсумував наставник збірної.
  • Українцям вдалося опинитися у вісімці найкращих команд Європи – вперше в історії. Про це заявив, зокрема, президент Володимир Зеленський.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти