Росіянка ганебно програла Світоліній і показала кулак: в РФ розгорівся скандал через українку

5 червня 2023, 18:53
Росіяни накинулися на Дашу Касаткіну і заявили, що програти українці - це взагалі ганьба.
Теніс, Еліна Світоліна
Еліна Світоліна обіграла росіянку / Колаж Главред, фото pixabay, WTA

Українська тенісистка Еліна Світоліна всього через два місяці після повернення на корт з декрету дійшла до чвертьфіналу "Ролан Гаррос", здолавши в 1/8 перший номер Росії Дарину Касаткіну.

Такий результат привів росіян в жах. Росіяни накинулися на Касаткіну і заявили, що програти українці - це взагалі ганьба.

"У обопільному тенісі перемогла трохи менше дно", "Хто б що не говорив, але неозброєним оком видно, що жіночий теніс – дно. Я раніше не бачив в 1/8 шолома такого донного тенісу. Одні прості перекидки і все. Перемогла та, яка поменше помилилася. Еліні можна пробачити. Все-таки вік - дитина. Ну а Касаткіна – це срамота цілковита", - заявляли росіяни.

Світоліна-Касаткіна
Теніс Росія-Україна
росіяни в істериці через Касаткіну

Варто відзначити, що після матчу Касаткіна показала Світоліній кулак і великий палець, через що її освистали трибуни. Вся справа в тому, що Світоліна відмовляється тиснути руку суперницям з країни-агресора.

Що заявила Світоліна після матчу

На післяматчевій прес-конференції Світоліна висловилася на адресу росіянки Касаткіної, яка раніше публічно засудила збройну агресію РФ проти України.

"Дуже вдячна їй за ту позицію, яку вона зайняла. Так, вона дійсно смілива людина, яка висловилася публічно, що зробили не так багато гравців. Вона смілива", – сказала Світоліна.

Дивіться відео про те, як Світоліна пограла з маленькими дітьми:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти