На Олімпіаді - 2020 тренер вдарила коня. Її дискваліфікували

8 серпня 2021, 13:51оновлено 8 серпня 2021, 14:33
Дії тренера з сучасного п'ятиборства Кім Райзнер визнали порушенням правил змагань і відсторонили її на достатьно велики строк - на інші змагання в Токіо.
Коня
Тренер Кім Райзнер вдарила коня спортсменки Анніки Шлеу ( на фото / Reuters

Німецького тренера з сучасного п'ятиборства Кім Райзнер, яка під час змагань на Олімпіаді в Токіо вдарила кінь, дискваліфікували. Про це повідомляє Міжнародний союз сучасного п'ятиборства.

Дії тренера визнали порушенням правил змагань і відсторонили її на інші змагання в Токіо. Як помітно на відеозаписі інциденту, під час змагань жінок-п'ятиборців 6 серпня Райзнер кілька разів ударив кулаком коня на прізвисько Сент-Бой німецької спортсменки Анніки Шлеу.

П'ятиборцям дають двадцять хвилин, щоб познайомитися з конем перед змаганнями. Спортсменка лідирувала з великим відривом після попередніх дисциплін, але втратила перевагу, тому що її кінь Сент бій відмовився долати перешкоди. Шлеу розплакалася на рингу.

відео дня

До цього Сент Бой відмовився стрибати для іншої вершниц і- представниці Росії Гульназ Губайдулліної. У німецькому Союзі сучасного п'ятиборства заявили, що вершник травмував його ще до раунду скачок Шлеу.

читайте такожСкандал на Олімпіаді: у Кореї вибачилися перед Україною за фото Чорнобиля

Нагадаємо, раніше на Олімпійських Іграх в Токіо спалахнув скандал після того, як білоруську легкоатлетку Христину Тімановську спробували силою повернути до Мінська.

У Національному олімпійському комітеті Білорусі ж пояснили, що Тімановську повертають додому нібито через її емоційно-психологічний стан, проте спортсменка стверджує, що її стан ніхто не перевіряв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти