StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-13: воїн з академічним вокалом змусив тренерів тремтіти

4 вересня 2023, 15:40
Рядки, знайомі кожному українцю, з вуст Юрія Городецького прозвучали до сліз щиро.
Юрій Городецький
Юрій Городецький виступив на сліпих прослуховуваннях Голосу країни - 13 / Колаж: Главред, фото: прес-служба, скріншот YouTube

Перший епізод 13 сезону шоу Голос країни познайомив глядачів з унікальним вокалістом: на сцену вийшов Юрій Городецький - командир взводу в 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, з глибоким академічним вокалом, від якого у всіх просто захопило дух.

Музика завжди супроводжувала воїна, і навіть під час війни Городецький завжди з гітарою - піднімає бойовий дух побратимів. "Я працюю на посаді командира взводу в 28-й окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового Походу. У нас комендантський взвод. У мене в підпорядкуванні є 22 військовослужбовців. Неважливо, хто ти за посадою та в якому ти військовому званні. Першою чергою треба зберігати людяність. Вони для мене, як одна родина", - зазначає Городецький.

На сцені Голосу він виконав пісню "Києве мій", чим розтопив серця глядачів і тренерів. Крісла до співаючого воїна повернули Надя Дорофєєва і тренер-дебютант Іван Клименко.

Музичний продюсер підкреслив, що захоплений талантом Юрія, проте боявся зробити вибір, так як не був упевнений, як працювати з учасником з академічним вокалом. Проте щирість співака змусила його повернутися.

Втім, Юрій Городецький прийняв рішення поповнити команду Наді Дорофєєвої, яка прийняла його вибір за честь. "Ви навіть не уявляєте, яка це для мене честь. Дякую вам за щирість, дякую, що ви тут, дякую, що ви осяяли цю сцену своєю піснею, своїм голосом. Я вас не підведу, я вам обіцяю", - заявила зірковий тренер.

Дивіться відео виступу Юрія Городецького на"сліпих прослуховуваннях" Голосу країни-13 з піснею "Києве мій":

Раніше стало відомо, що Надя Дорофєєва готується стати мамою і назвала ім'я майбутньої дитини. У недавньому інтерв'ю співачка повідомила про свої плани на материнство, які змінилися в новому шлюбі.

Також зірковий тренер Голосу країни-13 і відомий український артист Артем Пивоваров посварився з глядачем під час концерту. Співак зі сцени звернувся до незадоволеного слухача.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти