StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-13: легенда бек-вокалу отримала 4 "так" і стоячі овації тренерів

4 вересня 2023, 11:49
Вокал Дар'ї Мінеєвої вразив Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, які в конкурсантах шукали зовсім різне.
Дарина Мінєєва
Дар'я Мінєєва виступила на сліпих прослуховуваннях Голосу країни-13 / колаж: Главред, фото : instagram.com/bangladash, скріншот YouTube

3 вересня на каналі 1+1 Україна відбувся перший випуск музичного шоу Голос країни-13. Європейський сезон з перших хвилин вирішив розпалити аудиторію і зіркових тренерів добірними українськими талантами.

Одним з таких виявилася 38-річна Дар'я Мінєєва, яку тренер Юлія Саніна назвала легендою українського вокалу. Мінєєва - досвідчена бек-вокалістка, яка відома в музичних колах своєю співпрацею з багатьма топовими артистами.

До початку повномасштабної війни її життя було сповнене виступів. Зараз співачка, яка тимчасово переїхала до Відня, лише викладає вокал, і їй дуже не вистачає сцени. На Голос країни вона прийшла нагадати собі і світу, хто вона така.

"Що я роблю на Голосі? Я хочу згадати, хто я! Через війну я припинила бути артистом, що виступає на концертах, як це було майже 20 років. Я співала на беквокалі багато у кого з зірок: KADNAY, Віктор Павлік, Злата Огнєвіч, O.Torvald, Оля Полякова. Це крутий досвід. До цього мій концертний графік був таким, що у мене на тижні, зазвичай, було три-чотири концерти. Зараз лишилося лише викладання. У мене відчуття, що я трішечки проживаю ніби лімітовану версію свого життя через те, що я не на сцені. Я сподіваюся, що Голос країни допоможе повернутися мені на сцену", - зізналася Мінєєва.

Для свого першого виступу на проєкті вона обрала пісню Flowers Майлі Сайрус. Юлія Саніна впізнала тембр Дар'ї з перших секунд, і натиснула на кнопку. Решта три зіркових тренери також побажали мати такого сильного артиста в своїй команді, і розвернули крісла.

Фронтвумен The Hardkiss особисто представила Мінеєву Артему Пивоварову, Івану Клименку та Наді Дорофєєвій, коли вокалістка закінчила виступ. "Дар'я Мінєєва - легенда. Це одна з найкращих беквокалісток, яких я знаю в Україні. Це педагогиня, вона співпрацювала, напевно, з усіма артистами шоубізнесу. Це найглибший, найпотужніший голос, який я знаю. Я на тебе чекаю у своїй команді", - повідомила Саніна, і зазначила, що їй, на відміну від Дар'ї, не вдавалося повторити низькі ноти Сайрус в цій пісні. Дар'я Мінєєва стала членом команди тренера-дебютанта Юлії Саніної.

Дивіться відео виступу Дар'ї Мінєєвої на "сліпих прослуховуваннях" Голосу країни-13 з піснею Майлі Сайрус - Flowers:

Раніше Позитив пояснив, чому вони з Дорофєєвою закрили "Время и стекло" - гурт, який обом артистам приніс велику популярність, і став трампліном для сольної кар'єри.

Також зірковий тренер Голосу країни-13 і відомий український артист Артем Пивоваров посварився з глядачем під час концерту. Співак зі сцени звернувся до незадоволеного слухача.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти