StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Голос країни-13: хто пройшов у суперфінал європейського сезону

22 жовтня 2023, 22:39
343
8 щасливчиків уже знайшли своє місце у грандіозному фіналі 13 сезону шоу Голос країни.
Голос країни-13 – список суперфіналістів
Голос країни-13 - список суперфіналістів / Скріншот YouTube

8 тижнів, сотні чарівних українських голосів, сльози маленьких перемог та великих розчарувань – сьогодні на фінішну пряму вийшов тринадцятий, європейський, оновлений сезон музичного шоу Голос країни.

Зіркові тренери, Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA, нарешті визначили, хто з учасників гідний поборотися за звання голосу нашої країни.

Сьогодні відбувся другий півфінал Голосу країни-13, за результатами якого вже відомо, хто пройшов до супрефіналу проєкту.

відео дня

Із команди тренера-дебютанта, музичного продюсера з тонким чуттям на справжніх українських зірок, Івана Клименка до суперфіналу потрапила Стася Чабан.

Надя Дорофєєва у 13 сезоні Голосу виховала цілих трьох суперфіналістів - Майрамік Авоян, Романа Панченка та Юрія Городецького.

Інша дебютантка, фронтвумен гурту The Hardkiss, Юлія Саніна блискуче впоралася із завданням зіркового тренера, і провела до суперфіналу Галину Печеніжську, Христину Старикову та Владислава Пелиха.

Артем Пивоваров, для якого сидіти у тренерському кріслі Голосу також було новим досвідом, гідно складав конкуренцію іншим наставникам. З його команди до суперфіналу пройшов Михайло 'Ptashkin' Панчишин.

Дивіться суперфінал шоу Голос країни-13 у неділю 29 жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти