StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-12: спадкова ворожка з команди Полякової виявилася похресницею популярного співака

26 січня 2022, 03:35
Народний артист України в юності був близьким другом її батька.
Голос країни-12: спадкова ворожка з команди Полякової виявилася похресницею популярного співака
Олена Чукаленко - член команди Олі Полякової в 12 сезоні шоу Голос країни / Колаж - instagram.com/chukalenko_gadanie / instagram.com/goloskrainy_official

Спадкова ворожка і дочка циганського барона Олена Чукаленко з Києва стала учасницею 12 сезону проєкту Голос країни. На сліпих прослуховуваннях до неї розвернулися всі чотири тренери.

Дівчина виконувала пісню Тіни Кароль та Юлії Саніної Вільна. Пізніше, на прохання зіркових тренерів Голосу, виконала народну циганську пісню. А також розповіла, що їх чекає у майбутньому.

Олі Поляковій Олена Чукаленко нагадала вихід пісні світового масштабу, Потапу - подію, пов'язану з дівчиною, до якої він готується дуже давно, а Наді Дорофєєвій - велику зміну з трампліном в кращу сторону. Святослав Вакарчук дізнатися свою долю відмовився.

З чотирьох зіркових тренерів Чукаленко вибрала команду Олі Полякової. Після виступу дівчина вирушила за лаштунки, де на зйомках бекстейджу вокального шоу вона розповіла, що є похресницею Народного артиста України, співака Віктора Павлика.

Той, у свою чергу, стежив за успіхами Чукаленко на сліпих прослуховуваннях, і привітав похресницю з першою перемогою на своїй сторінці в Instagram - показав зворушливий колаж з фотографій з Оленою.

Голос країни-12: спадкова ворожка з команди Полякової виявилася похресницею популярного співака
Віктор Павлик привітав похресницю з перемогою на сліпих прослуховуваннях в шоу Голос країни-12 / instagram.com/viktorpavlik

Чукаленко розповіла, що Павлик в юності був дуже дружний з її батьком, і зараз вони продовжують підтримувати теплі стосунки. Коли на світ з'явилася Олена, її тато попросив чотирьох найближчих друзів, серед яких був і Віктор Павлік, стати хрещеними дочки.

Також в інтерв'ю Чукаленко зазначила: "В першу чергу я хочу стати сольною виконавицею, я хочу стати артисткою, я хочу бути на великій сцені. Але для мене не менш важливо показати голос свого народу".

читайте такожЛариса Доліна в циганському вбранні з відкритим животом здивувала фанатів маловідомим фактом про себе

Раніше Кончіта Вурст показала, як виглядає без макіяжу.

Інші цікаві новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти