StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відмити руки від шовковиці: дієві методи, які легко очистять шкіру

23 травня 2024, 18:46
1060
Відмити руки від шовковиці – завдання із зірочкою, але ми зібрали кілька цікавих методів, які точно вам допоможуть.
Як відмити руки від шовковиці: дієві методи, які легко очистять шкіру
Дієві методи, як відмити руки від шовковиці / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Зовсім скоро в Україні розпочнеться сезон шовковиці. Соковиті плоди цього дерева славляться не тільки неймовірним смаком, а й фарбувальними властивостями. Зазвичай після смакування цією поживною ягодою виникає питання: чим можна відмити шовковицю?

Ми зібрали кілька простих, але дієвих методів, щоб ви могли вивести шовковицю з рук лише за кілька хвилин.

Як відмити руки від ягід у домашніх умовах

Лимон

Для того, щоб очистити таким способом руки потрібно взяти шматок лимону і протерти ним брудні руки. Після цього ретельно вимийте їх із милом. Якщо з першого разу забруднення не вдалося відмити, можна повторити процедуру.

Незрілі ягоди шовковиці

Хоч цей спосіб підійде не всім, але його дієвість просто вражає. Як повідомляють автори YouTube каналу Max і М, цей природній миючий засіб дуже швидко виводить сліди шовковиці зі шкіри. Потрібно лише взяти кілька зелених ягід і ретельно розтерти їх у долонях. Це потрібно робити протягом кількох хвилин, а потім помити руки із милом.

Розчин лимонної кислоти

Багато хто знає, що лимонна кислота має відбілювальний ефект. Однак для того, щоб вона без зайвого подразнення відмила руки потрібно приготувати спеціальний розчин. Для нього потрібно взяти 1,5 л теплої води та пакетик лимонної кислоти. Всі ці інгредієнти змішуємо та переливаємо у велику ємність, щоб можна було замочити руки. Тримати їх там потрібно до 10 хвилин, після чого ретельно промити із милом.

Оцет

Таке кисле середовище відмінно впорається із ягідними плямами. Достатньо лише змочити ватний диск у 9-процентному столовому оцті та протерти шкіру. Не забудьте після процедури помити руки з милом.

Дивыться выдео, як відмити шовковицю зі шкіри:

Хто такі Max i M

Max i M - YouTube канал, який ділиться різними цікавими ідеями, лайфхаками, саморобками та їх проектами. Авторами цього каналу є Маргарита і Володимир, які є донькою та батьком, йдеться в описі каналу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти