StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Небезпечно брати: які подарунки не можна приймати від свекрухи

2 серпня 2024, 18:43
5777
Стосунки зі свекрухою і без того непроста "кухня", а якщо вірити у прикмети, то важливо знати, які подарунки дарувати погана прикмета.
Свекровь и невестка, подарок
Яких подарунків краще не приймати / Колаж: Главред, фото: flickr

Налагодити взаємини між невісткою і свекрухою буває задачею не з простих. Допомогти у цьому часто можуть подарунки, однак прикмети і вірування застерігають від необережності в цьому плані. Важливо знати, які подарунки не можна приймати від невістки свекрусі і навпаки.

На Quora користувачі поділилися своєю думкою та досвідом щодо того, що в жодному разі не можна дарувати, або ж навпаки - приймати в дар. Одна із них написала, що приймала від свекрухи лише браслети, сережки та інші прикраси, коли приходила до неї в гості. При цьому дівчина прийняла подарунок лише один чи два рази. Вона вважає, що у свекрухи також можна брати у подарунок непотрібні їй речі для дому.

Однак у Мережі інші користувачі кажуть, що, згідно з прикметами, приймати від свекрухи вживані речі не можна. Вони накопичують чужу енергетику, що небезпечно саме по собі. А якщо предмети використовувала свекруха, то торкатися до них категорично не можна. Справа в тому, що простим доторком невістка може перейняти особливості мами чоловіка, у неї погіршиться характер, що почне руйнувати шлюб.

відео дня

Щодо того, яких подарунків краще не приймати, користувачі також пишуть наступне: негативно вплинути на життя невістки можуть шарф, хрест, сільничка та ножі. Усі ці предмети з рук свекрухи впливають на погіршення чи то стосунків з оточенням, чи то матеріального становища, або ж принесуть біду.

Часто невістки також запитують, чому свекруха не повинна дарувати рушник і чи справді це може негативно вплинути на їхнє життя. Є прикмета, згідно з якою, такий подарунок призведе до хвороб і загострення хронічних недуг.

Якщо з подарунками для невістки все зрозуміло, то що потрібно дарувати свекрусі, а що не варто? У Мережі пишуть, що хорошими подарунками для свекрухи стануть квитки в театр чи на концерт, посуд для сервірування, вафельниця або мультиварка, якщо вона любить готувати. Окрім цього можна розглянути варіант косметички, аксесуарів для одягу, декоративної або доглядової косметики. Недоречними у дар свекрусі будуть: ножі, міцні напої, домашні вихованці, спідня білизна.

Що таке Quora

Quora - це соціальний веб-сайт запитань і відповідей та онлайн-ринок знань зі штаб-квартирою в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. Він був заснований 25 червня 2009 р. і став загальнодоступним 21 червня 2010 р. Користувачі можуть співпрацювати, редагуючи запитання та коментуючи відповіді, надані іншими користувачами. Станом на 2020 р. веб-сайт відвідували 300 мільйонів користувачів щомісяця, повідомляє Вікіпедія.

Читайте також про інші прикмети:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти