StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що ні в якому разі не можна дарувати: топ-5 невдалих подарунків

24 червня 2024, 14:39
504
Подарунок це не лише предмет уваги, а й, якщо вірити народним повір'ям, потужна енергія. Тому важливо знати, які подарунки приносять невдачу.
Подарок, часы
Що категорично не можна дарувати / Колаж: Главред, фото: flickr

Перед важливими подіями завжди постає питання вибору вдалого подарунку. Окрім того, щоб проявити увагу до людини, важливо й не налякати, чи засмутити її. На каналі "АЦЦ, А це цікаво!" розібрали, що категорично не можна дарувати, зокрема на День народження.

Які 5 речей не можна дарувати на День народження

Не надто вдалим подарунком стануть тварини. Якщо людина отримує в дар живу істоту, це, згідно з повір'ями, може притягнути негативну енергію а новий домашній улюбленець має шанс захворіти чи втекти. Все ж, якщо ви наважились на такий подарунок, то обов'язково попросіть у новоспеченого власника тварини символічний викуп.

Перли також не найкращий подарунок. Будь-які вироби з них вважаються передвісником сліз та смутку. Побутує думка, що власник такого подарунку буде лити сльози та сумувати, доки не позбудеться перлів.

відео дня

Якщо ви не хочете посваритися чи й взагалі розлучитися із близькою вам людиною, тоді відкиньте ідею годинника, як подарунку. Це стосується в першу чергу закоханих і одружених пар. Згідно з прикметами, "темні часи" для найближчих людей можуть настати тоді, коли стрілки годинника зупиняться.

Ще одним небажаним подарунком є посуд. Попри те, що багато хто не дотримується цього правила, наші предки вважали неприпустимим дарувати один одному тарілки, миски чи інші столові предмети. Вважалося, що це може призвести до безгрошів'я. Тож згодом посуд почали дарувати хіба що з монетами всередині.

Останнім найбільш небажаним подарунком вважається спідня білизна і шкарпетки. Згідно з повір'ям, такий подарунок може закінчитись горем для сім'ї - чоловік піде від дружини та більше ніколи не повернеться додому.

Що не можна дарувати за правилами етикету

Якщо брати до уваги не повір'я, а етикет, то є перелік з речей, що точно не варто дарувати близьким чи колегам. Наприклад, згідно з правилами, хорошим подарунком не може бути одяг. Усі предмети одягу окрім краваток, шарфів і хусток вважаються поганим тоном, особливо білизна.

Недоречним вважається і подарунок у вигляді алкогольних напоїв. Хоч багато хто любить приходити в гості з пляшкою, але насправді етикет передбачає, що це не найкращий вибір.

З обережністю треба дарувати і жартівливі подарунки, особливо якщо це не дуже близька вам людина. Невдалим подарунком це вважатиметься і в сторону тих, хто старше за вас віком або є вашим колегою.

За правилами етикету не варто дарувати іншим і парфумерію та косметику. Навіть якщо здається, що ви знаєте вподобання близької людини, ви все одно можете не вгадати, який запах чи палетку більше вона любить.

Що таке АЦЦ, А це цікаво?

АЦЦ, А це цікаво - український Youtube-канал,автори якого розповідають про цікаві історії та створюють пізнавальні відео про світ, історію, повір'я та тварин.

Інші новини про подарунки:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти