StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Позбавить щастя": чи можна мамі стригти дорослу дочку та навпаки

31 січня 2024, 16:59
Чому дочці не можна стригти матір та коли людям не можна стригти волосся - читайте у матеріалі Главреду.
'Позбавить щастя': чи можна мамі стригти дорослу дочку та навпаки
Кому з родичів не можна стригти волосся / колаж: Главред, фото: pexels, скріншот: відео

Хто не може стригти волосся та чому це може бути небезпечно - Главред зібрав цікаві прикмети та поради. У народі вважають, що волосся має цінне та символічне значення в різних культурах світу. Через таке велике значення волосся з'являється багато різних прикмет та забобонів. Існує думка, що якщо хтось зістриже волосся, то можна накликати біди та нещастя на людину. Згідно з прикметою, не можна, щоб донька стригла батька, а матір свою дитину. Дізнайтесь більше про народні прикмети пов'язані із волоссям.

Коли не можна стригти волосся прикмети

Відомо, якщо постригти волосся у понеділок, то нова стрижка забере від людини весь негатив та душевний біль. Однак, не можна стригтись у понеділок, людям, які народились у вівторок, середу та неділю.

Стрижка у вівторок наповнить людину новою енергією та покращить майбутнє життя. Якщо ваше життя здається нудним, то згодом очікуйте позитивних змін. У вівторок не рекомендують стригти волосся людям, які народились в понеділок та п'ятницю.

відео дня

Стригтися у середу потрібно тим людям, які хочуть розібратися з думками та життям, або прагнуть збільшити та покращити свої здібності. У цей день не можна стригтись людям, які народились в четвер.

У четвер необхідно стригтись тим людям, які вважають, що їх удача та успіх зникли. Однак, не варто змінювати стрижку у четвер людям, які народились у середу.

Стрижки у п'ятницю дуже сприятливі, адже цей день допоможе знайти нові знайомства та збільшить коло спілкування. Якщо у вас в житті все чудово, тоді краще не змінювати стрижку у цей день, бо можете почувати себе слабше.

Субота - це чудовий день для зміни іміджу та підстригання волосся. Вважається, що людська енергія збільшиться, а стан волосся набагато покращиться. Не можна стригти волосся у п'ятницю, якщо народились у неділю.

Найгірший день для підстригання волосся - неділя. У цей день варто бути вдома та уникати роботи із гострими речами, адже удача може відвернутись від ваших справ.

Кому з родичів не можна стригти волосся

  • В народі вважають, якщо діти будуть стригти волосся своїм батькам, то таким чином вони скорочують їм життя.
  • Не можна, що чоловік стриг дружину та навпаки, адже це може призвести до страшних бід у житті подружжя.
  • Вважається, що не можна стригти волосся дитині, поки їй не виповниться рік. Така стрижка може позбавити дитину захищеного енергетичного поля.

Чи можна матері стригти дочку

У народних повір'ях наголошують, що матір не може стригти свою доньку. Вважається, якщо мати підстриже волосся дочці, то таким чином позбавить її власного сімейного Ця прикмета в давні часи означала та діяла, як провісник руйнування сімейного щастя дитини.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти