Заступник міністра юстиції працевлаштувала в Кабмін своїх родичів і друзів - ЗМІ

17 травня 2021, 10:59
Журналісти вказують, що Ольга Оніщук пов’язана з корупційним скандалом щодо отримання хабаря у розмірі 160 тисяч доларів.
Заступник міністра юстиції працевлаштувала в Кабмін своїх родичів і друзів - ЗМІ
Фото Цензора

Заступник міністра юстиції Малюськи Ольга Оніщук "працевлаштувала" близьких їй осіб-родичів, друзів, однокласників та одногрупників - на роботу в Міністерство юстиції України, в тому числі офіс протидії рейдерству. Про це пише informator.press.

"Цікаво, що протягом 2020-2021 років Ольга Оніщук, заступниця Міністра юстиції Малюськи, пов’язана з корупційним скандалом щодо отримання хабаря у розмірі 160 тисяч доларів, забезпечила влаштування близьких їй осіб (родичів, друзів, однокласників та одногрупників) на роботу до Міністерства юстиції України, у т.ч. Офісу протидії рейдерству, та подальше їх входження до складу Колегії", - зазначає видання.

Як йдеться в матеріалі, всупереч нормативно-правовим актам Міністерства юстиції України Ольга Оніщук, використовуючи власне службове становище, одноосібно керує діяльністю колегії, визначає порядок денний, персональний склад колегії і вказує на прийняття необхідних особисто їй рішень - шляхом тиску на підлеглих, заявляють журналісти.

відео дня

"Для цього, Оніщук О.М. навіть створено групу у мессенджері "Вотсапп" під назвою "Колегія", де надаються відповідні вказівки та визначається порядок денний. Для отримання неправомірної вигоди Оніщук О.М. долучила представників АО "Ілляшев та партнери" і АО "Кас’яненко та партнери", які пропонують скаржникам "вирішити" питання за неправомірну вигоду з членами Колегії", - йдеться в матеріалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти