Влада Івано-Франківська йде на екстрені заходи через агресію РФ

15 квітня 2021, 19:20
На сьогодні в муніципальній інспекції міста працюють 36 учасників бойових дій.
Руслан Марцінків
Руслан Марцінків створює загін добровольців / Українська правда

Влада Івано-Франківська через стягування російських військ до кордонів України і загострення на Донбасі сформують загін добровольців. Його хочуть задіяти в разі вторгнення Російської Федерації, повідомив у Facebook мер міста Руслан Марцинків.

За його словами, він доручив Муніципальній інспекції сформувати загін добровольців.

"(Вони, - ред.) у разі повномасштабного вторгнення зможуть відправитися захищати нашу землю на східному кордоні. Тому що ми всі розуміємо, що загострення буде. Треба бути готовими. Якщо з Івано-Франківська йтимуть на схід добровольці, то краще, щоб вони служили разом", - зазначив Марцинків.

читайте такожУ Байдена заговорили про нові санкції проти РФ і поставили умову Москві

За його словами, на сьогодні ц муніципальній інспекції міста працюють 36 учасників бойових дій.

Ситуація на Донбасі - про що раніше повідомлялося:

  • 26 березня російські незаконні збройні формування обстріляли позиції ООС на Донбасі поблизу шумів. В результаті ворожого вогню загинули 4 українських військових. Через це президент України Володимир Зеленський закликав усіх лідерів країн нормандської четвірки докласти максимальних зусиль для того, щоб на Донбасі був повністю збережений режим припинення вогню.
  • 30 березня Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак зробив заяву, згідно з якою Росія підводить війська до кордонів України, мотивуючи свої дії планами щодо нових військових маневрів Захід 2021.
  • Російські розслідувачі з проекту Conflict Intelligence Team (CIT) знайшли у Воронезькій області неподалік від українського кордону новий величезний польовий табір армії РФ. Місцеві жителі говорять про те, що це поле довжиною від трьох до чотирьох кілометрів, яке повністю заставлено технікою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти