У Слузі народу закликали розібратися з бунтами біля Офісу Зеленського

21 березня 2021, 16:37
Верховна Рада повинна прийняти постанову через ситуацію з заворушеннями під Офісом президента, вважають у партії глави держави.
Офіс президента після заворушень
У Слузі народу ініціювали позачергове засідання Ради за участю силовиків / УНІАН

Фракція Слуга народу ініціює позачергове засідання парламенту у зв'язку з ситуацією, що сталася під Офісом президента в суботу ввечері, 20 березня. Особи, які причетні до заворушень на Банковій, повинні бути притягнуті до відповідальності, заявили у пресслужбі партії.

У партії вважають, що люди мають право мирно протестувати, проте засуджують ситуацію, яка призвела до нанесення шкоди будівлі Офісу глави держави. Слуга народу очікує рішучої реакції правоохоронців на цей інцидент, і ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради за участю представників силових структур. Парламент повинен прийняти постанову, у якій буде зафіксована оцінка Ради цієї ситуації з подальшим застосуванням відповідних заходів.читайте такожУ Авакова натякнули на руку Порошенка в організації погрому Офісу Зеленського

"Чекаємо рішучих, кваліфікованих та безкомпромісні дії з боку правоохоронних органів щодо встановлення осіб ініціаторів та учасників актів вандалізму та притягнення їх до відповідальності. Ми ініціюємо проведення позачергового засідання в найкоротші терміни за участю силовиків і прийняття постанови за оцінками цыэъї події, із завданнями конкретним міністрам тощо", - підкреслюється у заяві партії.

Заворушення під Офісом президента

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти