"Поступки територіями" в обмін на завершення війни з РФ: Подоляк різко відповів на ініціативи

28 травня 2022, 15:49
Ніхто не захоче повертатися додому, коли поруч стоїть російський варвар, сказав Михайло Подоляк.
Біженці Подоляк
Тим, хто пропонує поступитися Україні територіями, потрібно створити фонд, і довічно забезпечувати 13 млн українських біженців - Подоляк / Колаж УНІАН, Офіс президента

Ініціаторам "територіальних поступок" України в обмін на завершення війни з Росією слід створити спільний фонд з метою довічного утримання українських біженців. Ніхто з українців не захоче повертатися додому, коли в країні триває російська військова агресія. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

У своєму Twitter-акаунті він написав про те, що тим, хто пропонує Києву поступитися своїми територіями і погодитися на нову лінію кривавого розмежування, треба створити загальний фонд, щоб довічно утримувати 13 мільйонів вимушених переселенців. Ніхто не хоче повертатися додому, допоки там знаходиться російський агресор.

'Поступки територіями' в обмін на завершення війни з РФ: Подоляк різко відповів на ініціативи

читайте також"Визнання" окупації своїх територій Росією: у Путіна вибухнули вимогою до України"Тим, хто пропонує Україні закінчити війну, погодившись на територіальні поступки й нову лінію кривавого розмежування, пропоную створити спільний фонд, щоб утримувати 13 млн вимушених переселенців. Довічно. Бо ніхто не захоче повертатися у свої будинки, поки поруч стоїть російський варвар", - підкреслив Михайло Подоляк.

На Заході закликають Україну до "поступок" Росії

Американські видання Politico та The New York Times опублікували матеріали, в яких йшлося про те, що у Західній Європі стурбовані можливою перемогою України у війні з РФ і закликають "зберегти обличчя Москві". При цьому існують і думки, згідно з якими повернення Україною всіх своїх територій, мовляв, є нереальним сценарієм.

Американський політик, колишній генеральний секретар США Генрі Кіссінджер порадив Києву подумати над поступками щодо своїх територій в обмін на завершення війни з Росією. Зокрема, він закликав не вести боротьбу за землі, які були захоплені Москвою до 2022 року.

Президент України Володимир Зеленський піддав критиці Кіссінджера і такі ідеї на Заході. Гарант зазначив, що коли Кіссінджеру було 15 років, і він зі своєю сім'єю рятувався від нацистів, то не закликав німців піти на поступки.

Дивіться відео ТСН - українці заради перемоги України не підуть на поступки Росії

Главред рекомендує:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти