У Зеленського розкрили плани щодо закону президента про олігархів

14 травня 2021, 19:47оновлено 2 червня 2021, 19:50
Текст законопроекту про олігархів буде відкритий для загального доступу, стверджує Олексій Данілов.
Данилов
Законопроект про статус олігарха буде внесено до Верховної Ради найближчим часом - Данілов / УНІАН

Законопроект авторства президента України Володимира Зеленського, на базі якого держава має намір визначити список осіб, до яких можуть застосувати статус "олігархів", найближчим часом буде внесено на розгляд Верховної Ради. Текст документа з'явиться в загальному доступі. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов.

Під час свого брифінгу він заявив про те, що має текст цього документа, над яким наразі працюють експерти. Законопроект, автором якого є президент Зеленський, буде зареєстровано в парламенті, після чого критерії статусу олігарха стануть всім відомі.читайте такожУкраїнська "боротьба з олігархами" - старий нудний не смішний цирк

"У мене є попередній проект закону, що стосується олігархів. Він наразі знаходиться в роботі, наразі фахівці його відпрацьовують. Найближчим часом ви всі його побачите. Він буде внесений від імені президента до Верховної Ради і всі ці дефініції стануть відразу всім відомі", - підкреслив Олексій Данилов.

Законопроект про статус "олігарха"

  • Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов 11 травня заявив, що президент Зеленський дав завдання Раді нацбезпеки, Антимонопольному комітету та Офісу глави держави розробити законопроект про статус олігархів.
  • Чиновник уточнив, що під дію відповідного закону можуть підпадати 13 осіб, які суттєво впливають на внутрішню і зовнішню політику України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти