Степанова збираються відправити у відставку - ЗМІ

27 квітня 2021, 10:31оновлено 27 квітня 2021, 16:49
Ймовірний змінник Степанова на посаді, за словами джерела, не хотів би працювати в статусі лише в.о. міністра. Ім'я цього кандидата поки не розкривають.
Степан
Степанова збираються відправити у відставку / УНІАН

Верховна Рада планує відправити у відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

"ОП хоче в четвер відправити Степанова у відставку на позачерговій кадровій сесії", - повідомив Гончаренко у вівторок, 27 квітня, у своєму Telegram.

Водночас видання РБК-Україна з посиланням на джерела пише, що відставку Степанова відклали. "Такі плани (відправити Степанова у відставку на цьому тижні, - ред.) були, але поки їх відклали. Він проводив роботу з депутатами, але це б не вплинуло, тому що все одно за його відставку точно було б 226 голосів. Але могло б не бути 226 "за" нового міністра, тому що за нього не проголосувала б опозиція", - розповіло джерело виданню.

А ймовірний змінник Степанова на посаді, за словами джерела, не хотів би працювати в статусі лише в.о. міністра. Ім'я цього кандидата поки не розкривають.

Крім того, співрозмовник видання в оточенні президента Володимира Зеленського зазначив, що відставка Степанова - це питання часу, "можливо кількох місяців або менше".

"У президента на особистому рівні немає до Степанова хорошого ставлення. Він не виконав дуже багато своїх обіцянок. Вже видно, що план вакцинації провалений. Поки все впирається в кандидатуру нового міністра, її шукають", - пояснило джерело.

За його словами, кандидатура головного санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду голови МОЗ не розглядається.

Відставка Степанова - про що йшлося раніше:

  • 19 травня 2020 року нардепи Верховної Ради ІХ скликання з фракції Голос оголосили збір голосів за відставку Максима Степанова з поста глави Міністерства охорони здоров'я.
  • 26 листопада 2020 року знову пішли чутки про відставку голови МОЗ Максима Степанова. Головна претензія до нього - погана організація боротьби з пандемією коронавірусу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти