Стало відомо, хто керуватиме Кривим Рогом після загибелі мера

15 серпня 2021, 23:43
Після смерті Констанітна Павлова, виконувати обов'язки мера Кривого Рогу буде Олександр Котляр.
Стало відомо, хто керуватиме Кривим Рогом після загибелі мера
Хто виконуватиме обов'язки мера Кривого Рогу

Після трагічної загибелі мера Кривого Рогу Костянтин Павлова від Партії опозиційна платформа - за життя, виконувати його обов'язки буде член партії "Слуга народу" Олександр Котляр.

Про це в Facebook написав народний депутат від ОПЗЖ Вадим Рабінович. Він раніше повідомив про смерть мера і написав, що версія самогубства це маячня.

У грудні 2020 року за даними територіальної виборчої комісії, Павлов обігнав свого опонента Дмитра Шевчика від "Слуги народу", отримавши 56,96% голосів виборців (97 591 голос).

відео дня

Загибель мера Кривого Рогу:

Нагадаємо, Гларвед писав про те, що в неділю, 15 серпня, в селі Вільне поблизу Кривого Рогу було знайдено тіло мера міста Костянтина Павлова. Тіло Павлова знайшли на веранді будинку. Поруч була рушниця.

Відзначимо, в поліції порушити кримінальну справу через трагічну загибель мера Кривого Рона Костянтина Павлова - зараз встановлюються всі обставини його смерті, повідомив прес-секретар поліції Дніпропетровської області.

"Повідомлення в поліцію надійшло 15 серпня близько 16:00. За попередньою інформацією, тіло чоловіка з вогнепальним пораненням виявлено на веранді власного будинку", - сказала вона.

Міністерство внутрішніх справ України розглядає три версії загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова,

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти