У США розповіли, чи підтримають Україну в разі агресії РФ

1 квітня 2021, 21:56
Міністр оборони України Андрій Таран обговорив загострення ситуації на Донбасі з головою Пентагону Ллойдом Остіном.
Україна-США
США готові підтримати Україну / УНІАН

США готові підтримати Україну в разі ескалації російської агресії, пише пресслужба Міністерства оборони України з посиланням на розмову голови Пентагону Ллойда Остіна з міністром оборони України Андрієм Тараном.

"Остін висловив стурбованість останніми діями Російської Федерації і передав міністру оборони України запевнення в готовності підтримувати Україну в умовах триваючої агресії Росії на Донбасі і в Криму. Міністр оборони США підкреслив, що в разі ескалації російської агресії Сполучені Штати не залишать Україну наодинці і не допустять реалізації агресивних устремлінь Російської Федерації щодо України", - йдеться в повідомленні.

"Стратегічний діалог на рівні керівників оборонних відомств України і США не просто підтримується, він - динамічно розвивається. Американські партнери активно ініціюють контакти, висловлюють щиру стурбованість спробами Росії загострити ситуацію навколо України. Сьогоднішній дзвінок американського колеги є яскравою демонстрацією проактивної позиції США в підтримці суверенітету і кроків з відновлення територіальної цілісності України ", - зазначив Міністр оборони України Андрій Таран.

Загострення на Донбасі-про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти