"Ми робимо це для українців": Зеленський дав хід закону про ринок землі

28 квітня 2020, 15:23
Документ передбачає формування законодавчого поля для запровадження ринкового обороту земель сільськогосподарського призначення.
Ринок землі в Україні 2020 - Зеленський підписав закон про ринок землі
Ринок землі в Україні 2020 - Зеленський підписав закон про ринок землі / УНІАН

28 квітня український президент Володимир Зеленський підписав закон про ринок землі 2020.

Офіційна назва документу – Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення № 552-IX. Рада прийняла його 31 березня 2020 року.

Даний закон передбачає формування законодавчого поля для запровадження ринкового обороту земель сільськогосподарського призначення.

"Це історичний момент для всіх українців і для мене особисто. Україна чекала цей закон з часу здобуття незалежності. Це була нелегка боротьба. Але ми знали, що робимо це для українців", – запевнив Зеленський.

читайте такожЩо хорошого та поганого в законопроекті про ринок земліРаніше повідомлялося, коли в Україні проведуть референдум щодо ринку землі, були названі приблизні терміни. Верховній Раді ще належить прийняти закон Про референдум.

Ринок землі в Україні – що чекає на українців

Ідеальною моделлю повинна стати компіляція великих аграрних холдингів і фермерських господарств. Як цього досягти – в сюжеті ТСН.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти