Порошенко з відривом очолив антирейтинг українських політиків - опитування

16 листопада 2021, 15:11
На виборах президента за Петра Порошенка ні за яких обставин не проголосували б 44% респондентів. На другому місці антирейтингу - Юрій Бойко.
Порошенко
Петро Порошенко / УНІАН

Колишній президент України, а нині нардеп від "Європейської солідарності" Петро Порошенко очолив антирейтинг українських політиків. Про це свідчать опубліковані результати нового опитування, яке було проведено соціологічною групою "Рейтинг".

На виборах президента за Порошенка ні за яких обставин не проголосували б 44% респондентів. У першій трійці антирейтингу також знаходяться співголова "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко (35%) і нардеп, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко (34%).

За президента України Володимира Зеленського не готові голосувати 32% опитаних. Слідом йдуть колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк (22%), лідер Радикальної партії Олег Ляшко (22%) і мер Києва Віталій Кличко (21%).

відео дня

читайте такожЗеленський "переплюнув" Порошенка в антирейтингу політиків, але за нього все одно готові голосувати - опитування

Нагадаємо, раніше соцопитування, проведене Центром Разумкова, показало - якби найближчим часом проходили президентські вибори, то найбільше голосів у першому турі отримав би Зеленський - за нього готові віддати голоси 18,7% всіх опитаних українців.

За лідера Європейської солідарності і п'ятого президента Петра Порошенка мають намір проголосувати 12,7% опитаних, за співголови фракції ОПЗЖ Юрія Бойка — 6,2% респондентів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти