Особливе становище і режим надзвичайної ситуації в Росії вводити не планується - Путін

5 березня 2022, 17:04
Глава РФ також заявив, що ні призовників, ні тих, кого закликають на збори, залучати на війну з Україною не будуть.
путина
Путін не вводить воєнний стан в РФ / скріншот

Президент Росії Володимир Путін заявив, що незважаючи на повномасштабну війну проти України, його країні нічого не загрожує і особливого - воєнного стану в РФ вводити не будуть.

Як пише прокремлівське російське видання РИА Новости, Путін також заявив, що ні призовників, ні тих, кого закликають на збори, залучати на війну з Україною не будуть.

"Воєнний стан вводиться в країні за законом у разі зовнішньої агресії, в тому числі в конкретних районах бойових дій, але у нас такої ситуації немає, і я сподіваюся, не буде... особливе становище і режим надзвичайної ситуації в Росії вводити не планується", - сказав глава країни-агресора.

відео дня

Тим часом, самі окупанти публікують в соцмережі відео, в яких заявляють, що вони звичайні строковики, і кажуть, що йшли "на навчання" і не думаючи, що знаходяться на території іншої країни. Разом з цим вороги не можуть пояснити, чому обстрілюють цивільну інфраструктуру.

Також раніше на засіданні Ради Федерацій в РФ один з сенаторів заявив про смерть строковиків в Україні. За його словами, з Роти в 100 осіб вижили 4.

Крім того, 4 березня в РФ прийняли закон про жорстку цензуру. У зв'язку з цим з країни пішли опозиційні незалежні медіа. Також напередодні в РФ заблокували доступ до соцмереж, зокрема Facebook і Twitter.

Однак росіяни продовжують вірити прокремлівським ЗМІ та медіа, де звучить відверта пропаганда і брехня.

Цікаво, що джерела УП в розвідці повідомляють, що у Путіна проблеми з психічним здоров'ям і параноя. Про це нібито говорить його близьке оточення.

Нагадаємо, в Одеській області очікується висадка морського десанту російських окупантів. Влада регіону закликає рибалок і власників плавзасобів не пересуватися біля берегів Одещини, щоб не наражати себе на небезпеку потрапити під можливий вогонь і мінні загородження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти