Никифоров зізнався, як і коли познайомився з Зеленським

9 липня 2021, 19:40
Новий прессекретар президента згадав про те, що перетинався з лідером України ще в Кривому Розі.
Никифоров
Никифоров зізнався, коли познайомився з Зеленським / скріншот

Новоспечений прессекретар президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров зізнався, що перетинався з главою країни, коли працював у Кривому Розі, повідомляє Страна.

За його словами, Зеленський на той час ще грав у КВК і навряд чи президент пам'ятає його з тих часів, і навряд чи це знайомство вплинуло на його призначення.

читайте такожЗеленський підготував аргументи проти Північного потоку - 2-ОПУ

відео дня

"Я працював у Кривому Розі буквально декілька місяців, і це була така, можна сказати, вимушена літня практика. Я не співпрацював із Володимиром Зеленським, але тим не менше, в Кривому Розі я із ним перетинався. Коли я ще навчався в школі, це були місцеві зірки. Це була команда "Запоріжжя-Кривий Ріг-Транзит", а потім 95 квартал. І я кілька разів їздив у групі підтримки з командою. Ми так, побічно з Володимиром Зеленським перетиналися, але він точно мене не пам'ятає із тих часів, ніякого зв'язку я з тих часів з ним не мав", - заявив Сергій Никифоров, відповідаючи на питання журналіста під час своєї першої пресконференції.

Чому пішла Юлія Мендель - про що раніше повідомляв Главред:

Попередній прессекретар Зеленського Юлія Мендель неодноразово піддавалася атакам хейтерів через свої висловлювання, а також скаржилася на жорсткий графік.

Мендель пропрацювала з Зеленським з літа 2019 року - практично від самого початку його приходу до Офісу президента. Про те, що Мендель хоче залишити свою посаду стало відомо у квітні цього року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти