Мендель зізналася, як потрапила до ОПУ та чому "крутив носом" Богдан

8 березня 2021, 22:56
У травні 2019 року її запросили на співбесіду до ОПУ. Мендель каже, що вирішила поставитися до інтерв'ю, як до відмінної події.
Юлія Мендель
Мендель повідала, як потроїлася до Зеленського на роботу / facebook.com/Юлия Мендель

Прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, як її прийняли на роботу.

Вона зізналася, що поки працювала журналісткою в The New York Times навіть не думала подавати резюме на посаду прессекретаря президента, пише ГОРДОН.

"Це абсолютна імпровізація була. Я не вірила, що взагалі можна в нашій країні зробити такий конкурс", - сказала вона, додавши, що не вірила, що до її резюме дійдуть.

відео дня

Однак після того, як вона відправила резюме англійською, їй вже на наступний день подзвонили рекрутери і, після сорокахвилинної співбесіди, поставили завдання написати текст на складну тему і записати відеозвернення.

читайте такожМендель назвала терміни проведення великої пресконференції Зеленського

У травні 2019 року її запросили на співбесіду до ОПУ. Мендель каже, що вирішила поставитися до інтерв'ю, як до відмінної події.

"Що б не сталося - я зможу згадати, як президент України в суботу приїхав на роботу, щоб провести для мене співбесіду. Це вже приємний спогад як мінімум", - сказала вона.

Після співбесіди їй влаштували тест. Інтерв'юерами виступили Зеленський, тодішній голова ВП Андрій Богдан, його заступники Кирило Тимошенко та Юрій Костюк, голова директорату з питань інформаційної політики ВП Ірина Побєдоносцева, а також три особи, яких Мендель згадати не змогла.

Вони виступили в ролі журналістів, які почали ставати їй питання, А Мендель повинна була на них відповісти. При цьому вона вказала, що єдиною людиною, хто виступив проти її кандидатури був Богдан.

"Щось йому не подобалися відповіді, він крутив носом, щось йому те – не те - ну не зайшла я йому як людина", - сказала Мендель, додавши, що ніколи після цього не намагалася обговорити цю тему.

  • Раніше головред писав, що прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель різко висловилася на адресу п'ятого президента країни Петра Порошенка. Як заявила Мендель в інтерв'ю Гордону, Порошенко становить загрозу для країни і діє на її поділ.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти