Кадиров кровожерливо захотів знищувати українські міста: Данилов жорстко відповів

25 жовтня 2022, 15:11
Секретар РНБО Олексій Данилов максимально жорстко відповів на кровожерливі заклики диктатора Кадирова знищувати українські міста.
Данилов, Кадиров
Олексій Данилов і Рамзан Кадиров / колаж УНІАН

Окупантам, підконтрольним чеченському диктатору Кадирову, слід негайно покинути Україну і боротися за незалежність своєї Батьківщини від Москви (поки росіяни не вирішили її остаточно знищити). Про це написав секретар РНБО Олексій Данилов на своїй сторінці в Twitter.

"Поки не пізно, йдіть з України і боріться за незалежність Ічкерії ‒ найкраща гарантія, щоб Росія вдруге не стерла з Землі місто Джохар (Грозний). Якщо не знищити РФ, вони повернуться, щоб знову вбивати чеченських жінок і дітей. Ви ж не забули", - написав він.

Саме так Данилов прореагував на ранкову заяву чеченського диктатора Рамзана Кадирова. Той назвав "слабкими" відповіді російськими окупантами на обстріл територій, які він вважає російськими. І негайно закликав "знищувати українські міста".

"Ми відповідаємо слабо. Якщо прилетів снаряд в нашу сторону, в наш регіон, то треба стерти з обличчя землі міста, щоб було видно дальній горизонт, щоб розуміли, що не можна навіть подумати стріляти в нашу сторону", – сказав Кадиров.

Крім того, чеченський диктатор пішов на конфлікт з російськими пропагандистами і сказав ‒ війну в Україні потрібно називати війною, а не "спецоперацією", як це роблять вони за вказівкою з Кремля.

Боротьба еліт в Росії

Нагадаємо, раніше заступник директора Центру армії, конверсії і роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь говорив - російський диктатор Володимир Путін може залишатися номінальною політичною фігурою, оскільки він вже втратив владу.

І нібито вже йде боротьба за управління РФ між групою секретаря Радбезу Миколою Патрушевим і ФСБ з групою Євгена Пригожина (ПВК Вагнер), Рамзана Кадирова (диктатора Чечні), ідеолога російського фашизму Дугіна, командувача російськими окупаційними військами Суровікіна і російською військовою розвідкою (ГРУ).

До того Міністр оборони України Олексій Резніков раніше заявив, що Росія після того як Володимир Путін буде відсторонений від влади, припинить своє існування. Згідно з прогнозом чиновника, РФ через 5 років чекає розпад держави і парад суверенітетів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти