Експерт відверто висловився щодо можливої зустріч Зеленського з Байденом

25 травня 2021, 22:09
Керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко розповів про перспективи зустрічі лідерів України та США.
Зеленський
Експерт оцінив результативність зустрічі Зеленського і Байдена / УНІАН

Керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко під час чату на Главреді висловився щодо можливої зустрічі лідерів двох країн Володимира Зеленського та Джо Байдена.

"Якщо Зеленський, говорячи з Байденом, буде нести такі ж смішні речі, як і на зустрічі з Блінкеним, то зустріч українського і американського президентів не має сенсу. Об'єктивно, з точки зору інтересів держави, така зустріч нам потрібна. Тому що ми повинні розуміти, яке місце відводить Україні Байден, коли домовляється про щось з Путіним. Адже Штати дивляться на Україну виключно в контексті американо-російських відносин", - розповів експерт.

Санкції проти Росії:

  • Раніше президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України Про санкції проти 138 юридичних і 674 фізичних осіб, серед них пов'язаних з агресією Російською Федерацією проти України і "злодії в законі".
  • 14 травня РНБО продовжила термін дії санкції проти певної кількості громадян і компаній Російської Федерації.
  • РНБО вирішила застосувати санкції проти 557 так званих "злодіїв у законі", з них 542 - це громадяни іноземних держав і 15 - громадяни України.
  • Ще РНБО вирішила застосувати санкції проти 111 так званих "кримінальних авторитетів".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти