Загибель сім'ї у ДТП під Києвом: Зеленський прокоментував трагедію

13 липня 2020, 14:31
Президент відреагував на смертельну аварію під столицею.
Президент прокоментував смертельне ДТП під Києвом – ДТП Київ
Володимир Зеленський прокоментував смертельне ДТП під Києвом / Скріншот з kyiv.npu.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що аварія під Києвом, у результаті якої загинула сім'я, є страшним прикладом безвідповідальності та халатності деяких водіїв.

Законодавча відповідальність за такі аварії є гарантією того, що держава стоїть на захисті безпеки кожної родини та кожного українця, розповів український лідер на селекторній нараді, йдеться на сайті президента.

Глава МВС Арсен Аваков повідомив, що у Верховній Раді на розгляді перебуває проект закону Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху (№2695).

Міністр додав, що законопроект передбачає посилення відповідальності за вчинення смертельного ДТП у стані алкогольного сп'яніння.

"ДТП… поблизу Києва – останній страшний приклад недбальства й безвідповідальності деяких водіїв. Загинуло двоє дорослих та двоє дітей. За життя ще одного хлопчика борються наші лікарі. І це – не перша аварія, спричинена цим водієм…", – підкреслив Зеленський.читайте такожСтрашне ДТП з чотирма жертвами: стало відомо про стан дитини, яка вижила

Раніше повідомлялося, що ввечері 12 липня під Києвом на Старообухівській трасі автомобіль Mercedes врізався в мікроавтобус Mercedes Sprinter, а потім вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з Hyundai.

У результаті аварії загинула ціла сім'я – чоловік та дружина, 8-річна дівчинка та 10-річний хлопчик. Вижила 12-річна дитина, вона знаходилася у тяжкому стані.

Пізніше ЗМІ з'ясували, що авто Mercedes було викрадено, можливий винуватець аварії був у нетверезому стані, і він вже відсидів три роки за смертельне ДТП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти