Арахамія висловився щодо бажання нардепа "валити" з України

1 квітня 2021, 22:39
Керівник фракції Слуга народу відверто висловився щодо скандального листування своєї колеги в сесійній залі парламенту.
Арахамія
Арахамія вибачився за висловлювання своєї колеги / УНІАН

Нардеп від Слуги народу Ганна Колесник у сесійній залі в листуванні через смартфон озвучила бажання залишити Україну - через загрозу нападу російських військ.

Сьогодні на цю скандальну заяву відреагував голова Слуги народу Давид Арахамія. Народний обранець вибачився перед українцями за листування своєї колеги в стінах парламенту

"Точно можу запевнити всіх: ніхто з країни "звалювати" не буде, всі будуть працювати в інтересах країни, всі будуть захищати інтереси України", - додав глава фракції.

Російські війська біля кордонів України-Про що раніше писав Главред:

  • Головнокомандувач Збройних сил України (ЗСУ) Руслан Хомчак заявив, що Росія під виглядом підготовки до стратегічних навчань Захід 2021 стягує з усієї території РФ батальйонні тактичні групи до східних кордонів України.
  • Навчання своїх військ Кремль планують проводити в Брянську, Воронезькій області, а також в тимчасово окупованому Криму.
  • "Ми розуміємо, що крім 28 батальйонних тактичних груп, які вже кілька років знаходяться біля наших східних кордонів, ми орієнтовно вважаємо, що вони збільшаться ще на 25 батальйонних тактичних груп", - сказав Хомчак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти