Венедиктова прогнозує результат у справі Шеремета через два місяці

8 квітня 2020, 01:37
Венедиктова вважає, що не треба було робити такого гучного брифінгу до тих пір, поки реально справа не вийшло з суду
Венедиктова
Генпрокурор Ірина Венедиктова прогнозує, що через два місяці може бути результат у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета / @dbr.gov.ua

Генеральний прокурор Ірина Венедиктова пообіцяла результат у розслідуванні справи про вбивство журналіста Павла Шеремета вже через два місяці. Про це вона заявила в інтерв'ю Українській правді.

Генпрокурор поскаржилася, що справа дуже складна, однак у ньому видно кінець.

"Я вважаю, що через два місяці ми побачимо якийсь результат. Сподобається він нам чи не сподобається. Але це вже буде результат", — заявила вона.

відео дня

читайте такожВбивство Шеремета: в Офісі генпрокурора розповіли, як рухається справаЗа її словами, не треба було робити такого гучного брифінгу до тих пір, поки реально справа не вийшло з суду.

"Можна я зараз скажу просто як людина? Мені здається, що не треба було робити такого гучного брифінгу до тих пір, поки реально справа не вийшло з суду. Тому у громадянського суспільства зіпсоване сприйняття цієї справи. Як воно буде - будемо бачити", - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше, в кінці 2019 року, українські правоохоронці висунули підозру у вбивстві Павла Шеремета військовому медику Яні Дугарь, волонтеру/нейрохірургу Юлії Кузьменко, а також рок-музиканту і учаснику АТО Андрію "Риффмастеру" Антоненко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти