Продуктивний день: Кабмін знайшов тимчасову заміну Оржелю

10 березня 2020, 22:08
Уряд призначив в. о. міністра енергетики та захисту навколишнього середовища.
Продуктивний день: Кабмін знайшов тимчасову заміну Оржелю
Віталій Шабунін очолив одне з міністерств /facebook.com/vitaliy.vitaliy.752

У Кабміні сьогодні продуктивний робочий день - спочатку був призначений в. о міністра освіти, а пізніше Віталій Шубін став в. о. міністра енергетики та захисту навколишнього середовища.

Відповідне рішення було ухвалене на позачерговому засіданні Кабміну 10 березня, пише прес-служба Міністерства у Facebook.

"Тимчасово виконувати обов'язки міністра енергетики та захисту навколишнього середовища буде Шубін Віталій Миколайович", - йдеться в повідомленні.

Раніше він керував Арцизькою і Дніпро-Бузькою вітровими електростанціями. З 9 жовтня 2019 року був заступником міністра енергетики.

Продуктивний день: Кабмін знайшов тимчасову заміну Оржелю

Нагадаємо, Павла Кухту призначили в. о. міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. До нього міністерство очолював Тимофій Милованов, який минулого тижня був відправлений у відставку разом із урядом Олексія Гончарука.

Раніше Главред також писав, що Кабінет міністрів України призначив Павла Кухту в. о. міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Зазначимо, раніше обіймав посаду міністра Тимофій Милованов, який відмовився працювати в новому уряді.

Нагадаємо, 4 березня, в середу, Верховна Рада України підтримала новий склад Кабінету міністрів на чолі з Денисом Шмигалем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти