Кабмін знайшов тимчасову заміну Мілованову

10 березня 2020, 16:15оновлено 10 березня 2020, 19:23
Павло Кухта став в. о. міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.
Кабмін знайшов тимчасову заміну Мілованову
Павло Кухта став в. о. Мінекономіки / facebook.com/paul.kukhta

У вівторок, 10 березня, Кабінет міністрів України призначив Павла Кухту в. о. міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Зазначимо, раніше обіймав посаду міністра Тимофій Милованов, який відмовився працювати в новому уряді.

За словами Кухти на його сторінці у Фейсбуці, сьогодні за рішенням уряду на нього було покладено тимчасове виконання обов'язків міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України.

"Для нашої команди важливо, щоб зміни і реформи, які нам вдалося запустити за 6 місяців роботи (а це ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), не зникли безслідно і тривали на благо народу України", - зазначив Кухта.

Кабмін знайшов тимчасову заміну Мілованову

Додамо, що в коментарях під повідомленням Кухти багато людей його привітали з новою посадою. Є й ті, хто дав пораду.

"Постарайтеся приймати логічні рішення і обговорювати їх з провідними економістами країни, тоді є шанс у вас, інакше вас перемелють своєю дурістю десятки дивних людей, які зараз перебувають на керівних посадах, зробіть міністерство рівня провідних країн ЄС", - сказав Сергій Єфімов.

Кабмін знайшов тимчасову заміну Мілованову

читайте також"Ногою треба": Милованов повчив українців правильно чхатиНагадаємо, 4 березня, в середу, Верховна Рада України підтримала новий склад Кабінету міністрів на чолі з Денисом Шмигалем.

На своїх посадах залишилися: міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр інфраструктури Владислав Криклій і міністр юстиції Денис Малюська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти