Без 5 хвилин прем'єр-міністр Шмигаль шокував відповіддю депутату

4 березня 2020, 18:02
Шмигаль дивно відповів депутату Кучеренко.
Денис Шмигаль
Денис Шмигаль шокував відповіддю депутату / УНІАН

У середу, 4 березня, на засіданні Верховної Ради під час обговорення кандидатури нового прем'єр-міністра Дениса Шмигаля йому поставили ряд запитань, на які він дивно і досить зарозуміло відповів.

Так, народний депутат України Олексій Кучеренко звернувся до Шмигаля і президента Володимира Зеленського, який теж був присутній у Раді.

"Пан кандидат і ви, пане президент, у своїй промові говорили про тарифну проблему. Я сподіваюся, що ви зрозуміли, що бажання привести тарифи до економічно обґрунтованих перетворилося в суцільну клоунаду і фарс разом з піаром саме завдяки непрофесіоналізму уряду. Чи маєте ви намір розбиратися з головною проблемою енергетичного сектору України – НАК "Нафтогаз України"? Чи маєте ви намір розбиратися, куди зникли десятки мільярдів гривень, які були за рахунок споживачів спрямовані нібито на підвищення видобутку газу, які ні до чого не привели? Чи маєте ви намір розбиратися з так званою незалежною Наглядовою радою, в якій є в тому числі представники президента та уряду України? Чи маєте ви намір вводити сучасну тарифну політику і як ви збираєтеся вирішувати проблему капітального ремонту житлового фонду України?", - привселюдно запитав Кучеренко.

На цю довгу тираду депутата кандидат у прем'єр-міністри відповів коротко: "Збираємося".

І все. Так просто на дуже важливі питання. Без подробиць і уточнень.

читайте такожЗеленський: Я не можу бути психологом, колектором і нянькоюНагадаємо, раніше повідомлялося, в середу, 4 березня, Верховна Рада України проголосувала за відставку Кабміну Олексія Гончарука. За відставку проголосували 353 народні обранці.

Додамо, що відставка прем'єр-міністра автоматично веде до відставки всього уряду. Гончарук очолив Кабмін 29 серпня 2019 року.

Зазначимо, на засіданні був присутній президент України Володимир Зеленський. Він звернувся до народних депутатів і громадян з трибуни Ради і розкритикував роботу Кабміну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти