У партії Зеленського розповіли, як будуть голосувати за новий Кабмін

4 березня 2020, 12:50
З приводу майбутнього голосування за перезавантаження Кабміну висловився заступник голови фракції Слуга народу Олександр Корнієнко.
Зал, Рада
У фракції Слуга народу хочуть "пакетного" голосування за Кабмін / УНІАН

У фракції "Слуга народу" заявляють про те, що мають намір голосувати за нового складу Кабміну в "пакетному" форматі.

Відповідну заяву зробив перший заступник голови фракції Слуга народу Олександр Корнієнко, відповідаючи на запитання представників ЗМІ.

У той же нардепи з фракції Голос стверджують, що перезавантаження Кабміну повинна проходити по черзі - тобто кожен з кандидатів на посаду міністра зобов'язаний спершу виступити і розповісти про свої плани.

відео дня

"Наші вимоги два — змінити порядок денний і спочатку заслухати звіт всіх правоохоронних органів [...]. А після цього звіту ми починаємо заслуховувати кожного міністра — уявлення, відповіді кандидатів, які збираються стати міністрами, поіменне голосування, тому що кота в мішку ми не готові розглядати ні, ні підтримувати"", - розповіла нардеп з фракції Голос Юлія Клименко.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що президент України Володимир Зеленський зустрівся увечері 3 березня з членами фракції Слуга народу. Глава держави запропонував на посаду прем'єр-міністра кандидатуру Дениса Шмигаля - на зміну Олексію Гончаруку.

Пізніше екс-нардеп з фракції Слуга народу Антон Поляків виклав у Мережу фотокопію заяви про звільнення прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти