StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вони люблять стриптиз - вони отримають стриптиз: рецензія на фільм "СуперМайк: останній танець"

13 лютого 2023, 20:18оновлено 31 березня 2023, 10:49
В українському прокаті йде фільм "СуперМайк: останній танець" - третя частина "стриптизерської" франшизи з Ченнінгом Татумом у головній ролі.
1676412098-9317.jpeg
кадр з х/ф "СуперМайк: останній танець" / Warner Bros. Pictures

Пандемія остаточно прихолопнула бізнес колишньої зірки стриптизу Майка Лейна (Ченнінг Татум) і він змушений працювати барменом на всяких пафосних заходах. Після одного такого на Нього кладе жадібне око мільйонерка Максандра (Сальма Хайєк-Піно). І негайно пропонує йому станцювати стриптиз. Той, ламаючись для виду, погоджується і так переконливо танцює, що світська левиця пропонує йому летіти в Лондон. А там нібито його чекає успіх на тамтешніх театральних підмостках - причому не зі стриптизом, а сучасним танцювальним спектаклем. Майк, недовго думаючи, погоджується.

У франшизи "СуперМайк" досить цікава історія. Все почалося ще в 2012 році, коли Татум вирішив зняти кіно за мотивами своєї стриптизерської юності. І йому погодився допомогти не хто-небудь, а оскароносний режисер і оператор Стівен Содерберг (трилогія про "Друзів Оушена" і "Трафік"). У кіно це крім них ніхто особливо не вірив, знімали на свої гроші і раптово зірвали банк. Виробнича драма про будні стриптизерів зібрала мало не в 12 разів більше бюджету. Тому через три роки вийшов сиквел, "СуперМайк XXL" - але це вже була чистої води мелодрама з танцювальними номерами.

І ось несподівано було прийнято рішення зняти ще й триквел. І можна відразу відчути, що ні Содербергу, ні Татуму вже не особливо цікава ця історія. Але, мабуть, зобов'язання перед студією виявилися сильнішими.

1676412099-9206.jpeg

Начебто все на місці - потужні красиві накачані чоловіки, видовищні танцювальні номери, фірмові содербергівські фокуси з камерою. Але все ніби зроблено для галочки. Плюс сюжет виявився ну дуже передбачуваний. І навіть Сальма Хайек, яка в останні роки реально дружина мільярдера і світська левиця, виглядає хоч і шикарно, але не цілком переконливо.

Підсумовуючи - "СуперМайк: останній танець" цілком підійде для романтичного побачення, сподобається фанаткам Татума і чоловічого стриптизу (хоча у фільмі його не так і багато). Але ось більш вимогливим глядачам краще зайвий раз переглянути першу частину франшизи.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти