StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Рік. Харківщина": проєкт Комарова розкриє невідомі деталі деокупації Харківщини

6 вересня 2023, 13:05
1+1 Україна представляє новий документальний доробок Дмитра Комарова, присвячений річниці деокупації Харківської області.
Рік. Харківщина - документальний проєкт Дмитра Комарова
Рік. Харківщина - документальний проєкт Дмитра Комарова / колаж: Главред, фото: Прес-служба

Скоро на 1+1 Україна відбудеться премʼєра авторського документального проєкту Дмитра Комарова "Рік. Харківщина". Нова документальна робота журналіста присвячена річниці деокупації Харківської області та Слобожанського контрнаступу. Це одна з найуспішніших операцій Сил оборони України. Ризикована, багато в чому зухвала - проте блискавична і така, що приголомшила окупаційні війська і змусила їх відступити практично з усієї території Харківщини. Вперше розкриваються раніше невідомі деталі подій того часу, про які вже можна говорити.

Випуски базуватимуться на унікальному журналістському досвіді та ексклюзивному, без перебільшення історичному відеоматеріалі: Дмитро слідує одразу за підрозділами Збройних сил України та опиняється у містах та селищах, щойно звільнених від російських військ.

Що відбувалося в тих місцях, звідки місяцями не надходило жодної достовірної інформації? З чим доводиться стикатись мирним мешканцям під окупацією і які випробування чекають на них на вже звільнених територіях? Яким чином виклики окупації змушують українців проявляти свою волю та характер?

Це проект, в якому події війни розкриваються через історії їхніх учасників – як військових, так і мирних мешканців. Через їхні переживання, страхи та надії. Проєкт відзначає героїзм і волю українського народу в найважчі часи, і він стане важливою складовою сучасної історії України.

Дивіться премʼєру авторського документального проєкту Дмитра Комарова "Рік. Харківщина" скоро на 1+1 Україна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти