StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка показала, як позбутися цвілі у ванній: неймовірний лайфхак із перекисем

16 грудня 2023, 03:10
6364
Експертка з прибирання поділилася своїм простим лайфхаком, як видалити цвіль з душової кабіни і зробити так, щоб вона ніколи не з'явилася знову.
Жінка показала, як позбутися цвілі у ванній: неймовірний лайфхак із перекисем
Як позбутися цвілі у ванній - неймовірний лайфхак із перекисем / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Цвіль є поширеною проблемою у ванних кімнатах, але одна експертка з прибирання поділидася трюком, який допоможе її видалити і гарантує, що вона більше ніколи не з'явиться.

Зимові місяці часто стають справжнім кошмаром для цвілі, оскільки холодне повітря на вулиці сприяє утворенню конденсату, коли тепле повітря зустрічається з поверхнями вашої оселі, пише Mirror.

Ванна кімната - найпоширеніше місце в будинку, де можна знайти цвіль через пару, що утворюється під час прийняття душу або ванни, і її прибирання може перетворитися на справжній кошмар, якщо не проводити його занадто довго. Але, на щастя, одна експертка з прибирання має рішення, яке миттєво очистить вашу душову кабіну від плісняви і гарантує, що вона ніколи не виросте знову.

відео дня

Жінка на ім'я Керолайн, яка публікує пости в TikTok під ніком @neat.caroline, поділилася відео, в якому розповіла, що все, що вам потрібно зробити, - це взяти пляшку з 3% перекисом водню і використовувати її для очищення душу.

У ролику вона сказала: "Ось простий спосіб видалити плісняву в душі. Візьміть 3% перекис водню. Класна річ у тому, що ви можете додати розпилювач безпосередньо до пляшки. Тепер ви просто розпилюєте перекис водню на цвіль, залишаєте на 10 хвилин, а потім шорсткою стороною мочалки відтираєте плісняву. Потім ви промиваєте поверхню, і вона виглядає чудово!"

Керолайн рекомендує повторювати процес раз на тиждень, щоб пліснява більше ніколи не з'являлася.

Дивіться відео про те, як позбутись цвілі у ванній кімнаті:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти