StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Забудьте про жовті плями під пахвами: як позбутись слідів на білому одязі без зусиль

18 листопада 2023, 02:48
2525
Попрощайтеся з жовтими плямами на білому одязі за допомогою засобів, які точно є у вас вдома.
Забудьте про жовті плями під пахвами: як позбутись слідів на білому одязі без зусиль
Як позбутись жовтих плям на білому о / Коллаж: Главред, фото: скрин youtube.com, vegafood.com.ua, ua.depositphotos.com

Жовті плями під пахвами, зазвичай з'являються від поту або використання дезодоранту. Вони псують естетичний вигляд одягу, особливо білого, та роблять його занедбаним і недоглянутим. На щастя, існує кілька ефективних методів, які виведуть ці надокучливі плями і повернуть первозданний вигляд вашого одягу.

Харчова сода

Харчова сода — чудовий домашній засіб від жовтих плям під пахвами. Вона славиться своєю здатністю розчиняти бруд і видаляти плями. Щоб позбутись плям, змішайте 4 чайні ложки харчової соди з чвертю склянки води. Нанесіть цей розчин безпосередньо на пляму за допомогою зубної щітки та залиште на годину. Потім виперіть одяг у звичайному режимі.

Харчова сода і лимон

Поєднання лимона та харчової соди утворює потужну суміш для виведення жовтих плям. Змішайте чотири чайні ложки харчової соди з половиною склянки лимонного соку . Нанесіть на пляму під пахвою і залиште на годину перед тим, як випрати одяг у пральній машині.

відео дня

Суміш з харчової соди та оцту

Щоб видалити плями від дезодоранту, змішайте харчову соду з водою до утворення пасти та додайте оцет. Нанесіть на забруднену ділянку, попередньо зволожену, і дайте повністю висохнути. Видаліть усі засохлі залишки та виперіть одяг як зазвичай. Результат вас здивує.

Яблучний оцет

Яблучний оцет також ефективний проти жовтих плям. Змочіть забруднену ділянку яблучним оцтом, а потім виперіть одяг у пральній машині.Оцет полегшить виведення плями.

Білий оцет

Білий оцет чудово видаляє сліди поту та плями, спричинені дезодорантами. Змішайте пів склянки білого оцту з літром води та занурте одяг у цей розчин. Залиште на 40 хвилин і прополощіть. За необхідності повторіть процедуру перед пранням.

Інші засоби

Існують і інші засоби, наприклад,скибочки лимона, суміш лимона з оцтом, сіль, аспірин, горілка і перекис водню. Варто лише нанести їх на плями, почекати, а потім випрати одяг. Ці методи очищення надзвичайно прості у застосуванні та ефективні у видаленні жовтих плям на білому одязі.

Не дозволяйте жовтим плямам під пахвами зіпсувати ваш улюблений білий одяг. Спробуйте ці методи, щоб видалити їх і відновити чистий, свіжий вигляд свого одягу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти