StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Вішалки для одягу можуть зіпсувати одяг: як правильно складати речі

12 липня 2024, 18:50
110
У кожного є особливі речі, з якими не хочеться розлучатися якомога довше, тож один з експертів поділився, як можна зберегти одяг в первісному вигляді.
Вішалки для одягу можуть зіпсувати одяг: як правильно складати речі
Як правильно складати речі - чому не варто вішати одяг на вішалки / Колаж Главред, фото: pixabay

Сталий розвиток і забезпечення того, щоб наш одяг служив якомога довше - це те, що ми всі намагаємося робити. Незалежно від того, що ми носимо, прання та носіння одягу іноді призводить до того, що він стає дещо зношеним, повідомляє Express.

Проте експерти бренду одягу Superdry поділилися своїми секретами догляду за одягом, розкривши інсайдерські секрети, які допоможуть вашим улюбленим речам служити довше.

Вони також пояснили, чому вішалки можуть завдати вашому одягу більше шкоди, ніж користі.

відео дня

Завжди зберігайте одяг правильно, щоб зберегти його форму та стан. Наприклад, трикотажні речі слід складати і зберігати на полиці, а не вішати, щоб запобігти розтягуванню.

Ще одна важлива річ, про яку слід пам'ятати при зберіганні одягу - переконайтеся, що ви використовуєте вішалки, розроблені таким чином, щоб правильно витримувати вагу і форму кожного виробу.

"Використання дешевої дротяної вішалки для дорогого піджака зіпсує його форму. Замість цього варто подумати про інвестиції в правильну вішалку для піджака, яка буде тримати правильну форму", - вказують експерти.

Не забувайте завжди використовувати петлі для вішалки, які ви знайдете всередині одягу.

Вони додані з певною метою, щоб допомогти утримувати одяг у правильному положенні на вішалці, витримуючи вагу і не даючи тканині розтягуватися і деформуватися.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти