StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Можна не ламати нігті: як знайти край скотчу легко і швидко

24 січня 2024, 02:12
55789
Цей простий лайфхак економить ваш час і нерви.
Як знайти кінець від скотча
Як знайти кінець від скотча / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Всі ми стикалися з ситуацією, коли скотч потрібно використовувати тут і зараз, але кінець стрічки ніяк не намацати. Існує простий і ефективний спосіб, який дозволить вам легко і точно знайти край липкої стрічки.

Прозора клейка стрічка, винайдена американцем Річардом Дрю в 1930 році, стала невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Однак, багато хто до цих пір стикається з проблемою пошуку початку стрічки, що уповільнює і ускладнює їх робочі процеси.

Як знайти край скотчу легко і швидко

Забудьте про згинання та обрізання кінців! Просто використовуйте пластикову скріпку, зубочистку, сірник або монету, щоб підкласти під початок скотча. Цей маленький хитрий прийом зробить ваші труднощі в пошуку краю стрічки в минулому.

відео дня

Просто прикладіть обраний предмет до початку стрічки, і ви відразу відчуєте, де знаходиться край. Тепер вам не потрібно буде турбуватися про те, як знайти стартову точку – вона завжди буде легкодоступною.

Як знайти кінець від скотчу: інші методи

Швидко знайти край у скотчу допоможуть простий олівець, маркер або фломастер чорного або темного кольору. Проведіть грифелем олівця або маркером по поверхні скотчу. Так місця стику ви знайдете миттєво, тому що воно потемніє, оскільки частинки графіту пристане до залишків клейкої речовини на лінії відриву. Після чого слід просто підчепити скотч.

Візьміть трохи борошна, товченої крейди, соди або іншого порошку. Опустіть палець в борошно і проведіть ним по рулону. Край скотчу можна буде помітити по білій лінії, як і з попереднім способом. Борошно накопичиться на місці стику

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти