StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легко та швидко: кухар розповів, як приготувати ідеальні млинці на Масляну

13 лютого 2024, 13:59
Експерт поділився фантастичними способами, як покращити приготування млинців.
Легко та швидко: кухар розповів, як приготувати ідеальні млинці на Масляну
Як потрібно готувати млинці / колаж: Главред, скріншот: відео Youtube

Масляний тиждень у 2024 році розпочнеться 11 березня і триватиме тиждень по 17 березня. У цей тиждень люди готують та пригощаються млинцями. Кожен має свій особливий рецепт, однак, варто знати тонкощі їх приготування.

Шеф-кухар розповів із якими труднощями під час приготування млинців зіштовхуються більшість людей та порадив, як покращити техніку приготування ідеальної страви, передає видання Mirror.

Не потрібно змішувати всі інгредієнти відразу

Щоб зробити ідеальне тісто для млинців, важливо не змішувати всі вологі інгредієнти із сухими за один раз. Шеф-кухар рекомендує поетапно додавати інгредієнти.

відео дня

"Завжди додавайте вологу суміш до сухих інгредієнтів поетапно, обережно перемішуючи, доки не отримаєте ідеально рідку консистенці", - пояснив він.

Не перемішуйте тісто ложкою

Якщо перемішувати тісто ложкою, то в ньому можуть з'явитись грудочки. Для кращого результату та ідеальної консистенції варто обрати міксер, або ручний віничок для збивання. За допомогою цього млинці потім вийдуть легшими та пухкішими.

Перш ніж почати готувати, дайте тісту відпочити

Після того, як змішали всі інгредієнти не поспішайте відразу смажити млинці. Необхідно почекати принаймні півгодини.

"Спробуйте залишити ваше тісто відпочивати принаймні на 30 хвилин перед приготуванням. Це гарантує, що все борошно вбереться у вологу суміш, і це призведе до кращого та більш легкого перевертання млинців", - додав кухар.

Не забувайте про розпушувач

Млинці можуть бути складними у приготуванні, оскільки вони містять розпушувач. Шеф-кухар радить використовувати розпушувач, який є якомога свіжішим, щоб отримати підйом ваших млинців.

Не використовуйте вершкове масло

Смаження млинців на вершковому маслі чудово смакує, але легко підгорає. Якщо ви справді хочете приготувати своє таким чином, краще додати трохи рослинної олії до розтопленого масла, щоб уникнути цього.

Не перепікайте млинці

Млинці варто смажити близько трьох хвилин на першій стороні, а потім приблизно дві хвилини на іншій - залежно від товщини.

"Надійний спосіб дізнатися, чи готові млинці до перевертання - це стежити за маленькими бульбашками, що утворюються на верх млинця. Підніміть лопаткою край млинця та подивіться, чи він золотисто-коричневий. Якщо так, спробуйте перевернути", - зазначив шеф.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти