StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як дізнатися оригінальне взуття чи ні: стиліст назвала головні ознаки підробки

6 березня 2024, 01:00
Обрати якісне взуття оригінального виробництва іноді одне з найскладніших завдань, у сучасному світі люди навчилися підробляти його професійно.
Як дізнатися оригінальне взуття чи ні
Як дізнатися оригінальне взуття чи ні / колаж: Главред: фото: скріншот

Оригінальне взуття та будь-яка інша річ - це часто гарант її якості, тому іноді так не сумно наштовхнутися на підробку. Сучасний ринок пропонує все більше якісних, але підробок, які інколи досить важко відрізнити від оригіналу. Ми розповімо, чим відрізняється оригінальне взуття від підробки.

Як дізнатися оригінальне взуття чи ні

Експертка зі стилю Юлія Рябич розповіла про головні деталі взуття, на які варто звернути увагу під час підбору взуття, щоб випадково не "напоротися" на підробку.

Згідно зі словами експерта, насамперед необхідно звернути увагу на коробку. Як правило, логотип бренду має бути зображений на кришці збоку і зверху. Також має бути наклейка зі штрих-кодом, назвою моделі, розміром, серійним номером і датою виробництва. Крім іншого, на устілці всередині має бути фірмовий логотип, номер моделі, все те ж саме має бути і на внутрішньому боці язичка. Ба більше, якщо просвітити його ультрафіолетом - також має з'явитися логотип.

відео дня

Як дізнатися це підробка чи оригінал

Крім іншого, стиліст радить звертати увагу на те, як оброблені шви. Ще однією головною ознакою підробки є залишки клею і необроблені деталі, що стирчать, яких не може бути в оригінальному взутті.

Хто така Юлія Рябич?

Юлія Рябич - популярний в Україні стиліст, яка надає послуги консультацій зі стилю та індивідуально формує гардероб. На її акаунт у ТікТок, де вона дає безліч порад зі стилю та лайфхаків, підписані понад 13 тисяч осіб.

Дивіться відео про те, як відрізнити підроблене взуття від оригінального:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти