StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Діти будуть спати по 12 годин на день: супермама розповіла про унікальний метод

5 лютого 2024, 14:49
"Cупермама" поділилася своїми перевіреними методами, як змусити дітей спати по 12 годин протягом ночі.
Діти будуть спати по 12 годин на день: супермама розповіла про унікальний метод
Як зробити, щоб діти спали вночі - скільки має тривати дитячий сон / Колаж Главред, фото: pixabay, ua.depositphotos.com

Правильний режим перед сном дуже важливий для малюків, але часто змусити дитину спати кілька годин поспіль протягом ночі здається нескінченною боротьбою, не кажучи вже про 12 годин.

Часто діти прокидаються посеред ночі, кричать і плачуть, змагаючись за увагу батьків. Але одна жінка, яку називають "супер-мамою", знайшла спосіб, як змусити дітей спати 12 годин без драматизму. Вона випробувала цей метод на власному досвіді, адже її діти сплять спокійно з раннього віку.

Софі Міддлтон розповіла, що її дві доньки спали повні ночі з 7 вечора до 7 ранку у віці 10 тижнів і 14 тижнів - і вона поділилася своїми методами.

відео дня

Софі розповіла, що система спрацювала, окрім нічних годувань і рідкісних ранкових, які вона може "порахувати на пальцях однієї руки", заохочуючи батьків спробувати її на собі. Жінка з Дарлінгтона, графство Дарем, кілька років працювала нянею до того, як сама народила дітей, і спочатку думала, що немовлята, за якими вона доглядала, просто добре спали, повідомляє Teesside Live.

Тож коли вона народила свою першу доньку Ізабель, вона вирішила застосувати на практиці все, що знала про те, як допомогти немовлятам заснути, і зуміла привчити свою маленьку до сну по 12 годин на добу, починаючи з 10-тижневого віку. Щоб довести, що це не було випадковістю, Софі також спробувала свої методи на другій доньці Рубі, і отримала ті ж самі результати - незважаючи на те, що люди казали їй, що "двох однакових дітей не буває", коли справа стосується сну.

Вона сказала: "Кожен може мати одну дитину, і ця дитина добре спить, але коли Ізабель було вісім місяців, я завагітніла Рубі. Коли народилася Рубі, всі говорили, що двох однакових дітей не буває, друга не спатиме всю ніч, вона не буде спати. І хоча у неї був жахливий рефлюкс, вона спала по 12 годин на добу з 14 тижнів, а в липні їй виповнилося чотири, і вона все ще спить так само".

Як же їй це вдається? Фахівець зі сну наполягає на тому, що найважливіші речі - це режим і незалежність, що означає навчити дитину комфортно лежати самостійно в ліжечку, без того, щоб її тримали. Софі сказала, що вона не є прихильницею "тренування сну", але вважає, що існують здорові способи привчити малюків до правильного режиму, наприклад, вкладати їх самостійно, коли вони не метушаться, не потребують годування або переодягання.

Софі каже, що коли дитину постійно тримають на руках, вона звикає до такого комфорту, і сон на руках у мами чи тата стає для неї рутиною, тому вона не може заспокоїтися після того, як її вклали спати. Коли мова йде про встановлення правильного режиму відходу до сну для дітей, тренер зі сну зазначила, що для дітей життєво важливо відчувати себе "комфортно і безпечно" перед сном.

Вона додала, що час перед екраном потрібно регулювати, і "в ідеалі" діти не повинні перебувати перед екраном протягом двох годин перед сном. Софі розповідає, що для її дітей розпорядок дня перед сном означає, що вони вечеряють, а потім одразу йдуть у ванну, після чого готуються до сну і читають казку на ніч.

Вона пояснює: "У нас працює такий розпорядок, і ми завжди так робили: як тільки діти вип'ють чаю, вони одразу йдуть нагору, потім приймають ванну, а потім, як правило, проходить 45 хвилин між тим, як вони приймають ванну, і тим, як лягають спати. Це абсолютно якісний час, тому в спальні заборонено користуватися телефонами".

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти