StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Без вантуза і хімії: 3 дешеві способи пробити засмічення за 20 хвилин

2 липня 2024, 12:34
1388
Експерт із прибирання з компанії Home Spritz Нік Росс поділився трьома способами для усунення засмічень без використання покупних засобів.
Як позбутися засмічення в унітазі
Як позбутися засмічення в унітазі / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Туалети можуть засмічуватися з різних причин, і це може бути неймовірно неприємно. На щастя, експерт із чищення поділився різними способами усунення засмічення в туалеті в домашніх умовах, включно з методами "зроби сам".

Експерт з прибирання з компанії Home Spritz Нік Росс поділився трьома способами для усунення засмічень без використання покупних засобів, пише express.

Мило і окріп

"Може здатися, що це простий трюк, але він може бути напрочуд ефективним для прочищення засмічень, а також заощадити ваші гроші на більш жорстких хімічних засобах для чищення каналізації. Почніть із нагрівання приблизно двох літрів води. Поки вода нагрівається, додайте в унітаз півчашки засобу для миття посуду. У жодному разі не використовуйте для цього окріп, оскільки від сильного нагрівання унітаз може тріснути", - поділився експерт.

відео дня

Якщо проблему не вирішено, можливо, настав час дістати з шафи оцет і харчову соду.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати і розважати.

Оцет і харчова сода

Замість використання хімічних засобів Росс рекомендує використовувати оцет і харчову соду

"Може бути заманливо дістати жорсткі хімічні засоби для прочищення каналізації, коли ви зіткнулися із засміченням. Однак ці засоби можуть пошкодити труби, що призведе до ще більших проблем у майбутньому", - пояснив експерт.

Спочатку візьміть контейнер і змішайте одну чашку харчової соди з двома чашками води, а потім акуратно вилийте це в унітаз. За словами експерта з чищення, це дасть змогу харчовій соді більш рівномірно розподілитися всередині унітазу.

"Потім додайте в унітаз дві чашки білого оцту. Залиште розчин на 20 хвилин - півгодини, а потім гарненько промийте унітаз", - розповів Росс.

Вішалка для одягу

Якщо у вас є дротяна вішалка для одягу, її теж можна використовувати для чищення унітазу, за умови, що ви випрямите вішалку.

Щоб не подряпати дно унітазу, оберніть один кінець дроту старою ганчіркою або рушником, закріпивши його міцною стрічкою.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

"Засуньте обмотаний тканиною кінець вішалки в чашу унітазу і злегка покрутіть його, поки не відчуєте опір. Продовжуйте натискати, поки опір не ослабне і рівень води не почне знижуватися. Щойно вода почне вільно зливатися, гарненько промийте унітаз, щоб переконатися, що засмічення прочистилося", - підсумував експерт.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти