StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Всі будуть плакати від однієї промови": названо період, коли Україна закінчить війну - чудовий прогноз

20 листопада 2023, 15:01
Коли закінчиться війна в Україні і хто буде проголошувати переможну промову, розповів екстрасенс.
Війна в Україні, коли закінчиться прогноз
Війна в Україні, коли закінчиться прогноз / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, ДСНС, скріншот з youtube

Україну чекає неймовірна перемога. Як прогнозує екстрасенс Валерій Шатилович, українці будуть плакати від переможної промови президента.

"Я прогнозую, що в 2026 році буде спокій. У 2024 і 2025 році ще щось буде. Це не говорить, що війна закінчиться в 2026 році, ні. Війна може закінчитися і завтра, але спокій в Україні буде в 2026 році", - зазначив екстрасенс.

Хто такий Валерій Шатилович

Валерій Шатилович - екстрасенс і ясновидець. Він ділиться таємними практиками і тренінгами, які допоможуть розбудити надздібності в будь-якій людині. Екстрасенс робить великі прогнози для України і світу, і розповідає про майбутні події, йдеться на його YouTube-каналі.

Екстрасенс також відповів, чи можлива третя світова війна.

"На даний момент, я не бачу, що будуть зміни в світі. Я бачу, що будуть ракети на землі, не бачу, що земля буде тиха. Я бачу вогонь, земля горить. Миру не буде на всій Землі найближчим часом", - сказав він, для youtube-каналу "ТОР".

Яким буде день Перемоги над окупантами в Україні

"Перше, що я відчуваю, це сильний вітер. Буде прохолодний час, але це не зимовий час, снігу не буде. Земля буде ще гола. Це буде весна. Будуть сльози, буде промова президента. Промова президента буде не іншого, а чинного президента Володимира Зеленського. Буде переможна промова президента", - сказав екстрасенс.

Також Шатилович розповів, що після перемоги українці можуть дізнатися шокуючу історію.

"Це будуть тортури і знущання над людьми. Можуть розповісти нам про втрати, це найболючіше", - сказав він.

Після перемоги, Україна буде цінною у світі, заявив екстрасенс.

"Для України будуть всі вершки, з Україною будуть багато рахуватися. У світі буде важлива думка України. Пік культури України буде після війни, це буде дуже поширене явище", - зазначив він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео прогноз екстрасенса щодо завершення війни в Україні:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти